Scandinavische posters & art cards

Posters uit Scandinavië zijn trendy en immens populair. Met een Scandinavische poster of art card breng je in een handomdraai een fijne Nordic sfeer aan in je interieur. Posters zijn er in verschillende maten, kleuren en uitstraling. Van strak grafisch, als art pentekening of van een Scandinavische stad.

Teemu Järvi illustrations posters & art cards

De fraaie Teemu Järvi Illustrations omvat prachtige inkt tekeningen en fine art prints gedrukt op papier - kaarten in A5 en A6 formaat- en posters in diverse maten. Järvi’s alles omvattende illustraties omvat een breed scala van prentkunst, boek en tijdschrift illustraties. Het Finse bedrijf Teemu Järvi illustraties werd opgericht in 2012 en maakt zijn opmars nu in heel Europa, wij zijn trots dat wij deze mooie collectie kaarten en posters hebben in onze webshop. Alles wordt gemaakt in Finland!

Art designer Matte Handberg

Met de art prints posters & cards van METTE HANDBERG krijgen je muren een verfrissende en tijdloze expressie - met een moderne Nordic look. Haar werk wordt beschreven als "vrouwelijke en poëtisch". 

Speciale Scandinavische steden posters uniek bij Deense Dingen

Speciaal voor Deense Dingen heeft grafisch ontwerpster Rikke van Frk. Jensen Deko uit Copenhagen unieke steden posters ontworpen. Nordic steden posters in een strak grafisch vormgeving van belangrijke steden in Scandinavië als Indre Købnhavn, Helsinki, Göteborg, Oslo en Stockholm. Maar ook van Svendborg, een populair Deens stadje aan de zuidkant van Funen Denemarken, waar menig vakantieganger wel eens geweest is.

Nordic twist

Wil je een Nordic twist geven aan je interieur maar niet je hele inrichting veranderen? Vaak is alleen toevoegen van een uniek item zoals een Scandinavische poster al genoeg om je kamer een hele nieuwe look te geven. Hang gewoon eens een paar posters als groep bij elkaar en je hebt een eye-catcher eerste klas! De posters passen in elke standaard maat wissellijst. Welke Scandinavische poster ga jij aan de muur hangen?

Lees meer