Skagerak Denmark duurzaam woondesign

Het Deense merk Skagerak Denmark is een echt familiebedrijf dat zijn wortels heeft in het hoge noorden van het Deense Jutland. Van oorsprong maakte het houtbewerkingsbedrijf alleen outdoor meubelen in teak hout onder de merknaam Trip Trap. Nu bekend als Skagerak Denmark enniet meer weg te denken en geplaatst in de top van de moderne Deens design merken.

Van keukenaccessoires, vazen tot werkplek opbergers

Wij zijn erg blij met het merk Skagerak Denmark en trots dat wij officieel dealer zijn. Onze collectie Skagerak Denmark in de webshop bestaat uit onder meer keuken accessoires zoals dienbladen en schalen. Maar ook voor de werkplek thuis of op kantoor trendy en tijdloze brievenstandaard, paper tray's en opbergbakjes voor allerlei dingen. Maar ook het Dania stool / krukje welke razend populair is bij jong en oud, wie kent dit krukje nou niet?

Scandinavische vaas de EDGE

De Edge vazen serie is super mooi een ontwerp van het design duo Stilleben voor Skagerak Denmark.  Het duo bestaat uit: Ditte Reckweg en Jelena Nordentoft top designer puur sang. De Edge vaas is een Mat terracotta vaas met geglazuurde binnenkant. De serie bestaat uit 3 verschillende maten. Mooi om solitair te plaatsen maar als groep een eye catcher in je interieur.

Modern Deens design

Tegenwoordig is Skagerak Denmark een modern Deens design merk met een brede collectie indoor en outdoor meubelen én een prachtig scala van interieur accessoires en keukenaccessoires. De liefde voor hout, het leveren van top kwaliteit, vakmanschap plus de functionaliteit in combinatie met een fraai Nordic design zit in hun DNA verweven.

Zoals de founders van Skagerak zelf zeggen: “Onze passie voor hout en onze focus op kwaliteit zijn intact gebleven, maar tegelijk zijn wij geëvolueerd naar een modern Scandinavisch merk met een uitgebreide selectie van hedendaagse producten in een breed scala van materialen, gemaakt door zowel gevestigde ontwerpers als up-and-coming talenten”

Focus van Skagerak Denmark

De ambitie van Skagerak is om alleen duurzame producten te creëren. Producten voor het dagelijkse leven, voor mensen van alle leeftijden. Gemaakt met vakmanschap in een hoge kwaliteit, milieu vriendelijk en functioneel is [ FSC hout] en natuurlijk in de fraaie Deense design stijl… kortom een mooie brede collectie om heel veel te kunnen gebruiken, dag in dag uit!

Lees meer