Scandinavische woonaccessoires

Scandinavisch design, we love it! Lekker rondkijken bij de mooiste Scandinavische woonaccessoire merken zoals Marimekko, Architectmade, Kay Bojesen, Cooee Design, Nomess Copenhagen, Kähler Design, Lind DNA en nog veel meer. Het is niet voor niets dat Scandinavisch design zo populair is. Mooie ontwerpen, rust en eenvoud, fraaie kleuren en de natuurlijke materialen zorgen voor het perfecte plaatje.

Scandinavisch design woonaccessoires uniek en duurzaam

De leukste en meest unieke Scandinavische woonaccessoires vind je in onze webshop, van kapstokken, posters tot kussens en van vazen, kandelaars tot stoere magneetborden. Alles van 100% Nordic design labels als Cooee design, Spring Copenhagen of Kähler Design om er maar een paar te noemen. Of je nu op zoek bent naar Scandinavische kandelaars, bijzettafeltjes, poefs of Nordic kussens bij ons kun je het vinden. We bieden enkel producten die we zelf ook in ons eigen huis zouden gebruiken. Alle Scandinavische woonaccessoires uit onze web woonwinkel kunnen met elkaar worden gecombineerd, waardoor jouw eigen Nordic woonstijl tot zijn recht komt.

"You name it, we have it on stock!" Strak, uniek, functioneel en 100% Scandic design.

Van jonge up-coming labels tot gevestigde Scandinavische merken

In onze webshop bieden wij alleen merken uit het hoge Noorden, zoals het Deense Kähler Design bekend van zijn mooie collectie keramiek vazen uit de Omaggio serie. Een design merk welke nog steeds vooruitstrevende designs op de kaart zet maar ook de “classics” zijn tijdloos design en immens geliefd wereldwijd!

Simpel functioneel Fins design

Tijdloos, stoer, van hoge kwaliteit en functioneel, al deze aspecten zijn van toepassingen op de magneetborden en magneten van Kotonadesign uit Finland. De magneetborden worden handgemaakt in de Finse regio en wij hebben ze op voorraad in diverse maten en kleuren. De bijpassende houten of kunststof magneten maken het een compleet stel waar je veel plezier van zult hebben.

De hal als Nordic statement

Echte eyecatchers zijn wel de Dress Up kledingrekken of de So Hooked kapstokken van Nomess Copenhagen. Zie je ze al staan of hangen in je hal? Strak functioneel Deens design met een no nonsense effect! Maar de Dress Up is ook wel een plaatje voor in je slaapkamer of in je eigen walk-in- closet.

Unieke Scandinavische Posters & Art cards

De Scandinavische posters van Mette Handberg, Teemu Jãrvi en Architectmade en Kay Bojesen zijn zo gaaf daar kan je wel een gallery wall van maken! Maar er is nog veel meer wat te denken van Vloerkleden, Smartbags, Stationary en Bedlinnen, plaids en kussens. Ik zou zeggen gewoon even kijken!

Laat je verrassen in onze Scandinavische webshop en maak kennis met onze toonaangevende merken. Je vindt alles op het gebied van woon en keukenaccessoires. Zoek je een bepaald merk en kun je deze niet in ons assortiment vinden. Laat het ons weten. Wie weet kunnen we je toch helpen.

TIP: Wil je niet je hele inrichting omgooien, maar wel een Scandinavische twist aan je inrichting geven? Vaak is alleen het veranderen van een paar accessoires genoeg om je kamer een hele nieuwe uitstraling te geven. Bekijk dan hier al onze Scandinavische woonaccessoires!

Lees meer