NAVET Stkhlm Clamp Tray

NAVET Sthlm is een design collectief van creatieve mensen die samen een ontwerp studio runnen in Stockholm Zweden sinds 2011. Ze zijn gespecialiseerd in conceptontwikkeling en meubelontwerp. De Clamp Tray is razend populair, heeft een mooi design en is reuze handig!

Wie is NAVET Sthlm?

De 4 oprichters van NAVET Sthlm zijn Maria, Cecilia, Helena, en Lina. Zij hebben ruime ervaring in bouwtechniek en een grote materiaal kennis. Gezamenlijk werken ze talloze ideeën uit en bereiken zo ook weer met elkaar het doel dat ze voor ogen hebben. Om met hun volle aandacht aan een project te kunnen werken gaan ze vaak de stad uit of sluiten zich op in een hotelkamer om zo de nodige rust en creativiteit te kunnen ontwikkelen voor hun projecten. Een belangrijk onderdeel tijdens het ontwerpproces is zorgen voor ecologische, economische en sociale hulpbronnen. De producten van NAVET staan bekend om hun strakke vormen en volle kleuren.

De Bricka Clamp Tray

De Bricka Clamp Tray’s van Navet zijn zo gaaf om te zien en zo leuk om te gebruiken dat het op zichzelf staande objecten zijn geworden. De ronde stoere plateaus kunnen geklemd worden aan randen van enkele milimeters dik tot een plank dikte van ongeveer 6cm. De Clamp Tray is bij ons in de webshop verkrijgbaar in 2 maten en in diverse kleuren. 

Samenwerkingen

Het bedrijf Navet werkt vaak samen aan projecten, evenementen en interieurs samen met tal van anderen grote namen zoals HAJO, Veuve Cliquot, Kallholmens Maltbryggeri, Brooklyn Lager en Valchromat en nog vele anderen. Onder het motto; samen kom je verder!

Lees meer