Bungalow Denmark kleurrijk woon design

De Deense Minna Hildebrandt startte in 2004 het Scandinavische design merk Bungalow DK. Tijdens haar talloze reizen naar India en Zuid-Azië zag ze veel unieke designs in prachtige kleuren en handwerk ambachten welke haar intrigeerden.

Oosters design met een Scandinavische twist

Het Deense label Bungalow levert een gevarieerde en moderne collectie producten om je huis en interieur gezellig en mooi te maken. Omarm de Scandinavische schoonheid van design en de mooie Oosterse en Scandinavische design kleuren mix en het handwerk, van kussens, tray’s, snijplanken, serviesgoed tot opbergdozen en nog veel meer! Gemaakt in keramiek, glaswerk, prachtige textiel stoffen -van velvet stoffen, katoen tot linnen- en heel belangrijk; het decoratieve papier zoals zijn de prachtige duo boxen in diverse maten, kleuren en dessins.

Prachtige designs en kleuren

Levendig, speels en veelzijdig, dat zijn de producten van Bungalow DK. Passend bij alle soorten interieurstijlen en voegen warmte, tof design en blijdschap toe aan vele huizen en geven zo wie zo een extra dimensie aan jouw interieur.
De producten van Bungalow DK hebben een verhaal en zijn gemaakt door echte mensen in plaats van steeds maar meer machines.

Lees meer