LOVI houten 3D kaarten Fins design

Uniek Fins design én leuk zijn ze zeker,  de 3-d puzzle kaarten van LOVI uit Finland. Ideaal om cadeau te geven en leuk om te krijgen. Zonder gereedschap of lijm zet je de 3 dimensionale kaarten in elkaar dmv het slimme verbindingssysteem. Hoe leuk is dat?

Lovi is een Fins bedrijf gevestigd in Noord-Finland, de ontwerpster Anna Paso zwaait de scepter in dit hechte Finse familiebedrijf. Ze produceren platte 3D-puzzle figuren van hout, welke ontworpen en  gepatenteerd zijn door de Finse Anne Paso.

Uniek Fins design

De producten in duurzaam PEFC-gecertificeerd berkenmultiplex worden zonder gereedschap en lijm met de hand in elkaar gezet, hoe fijn is dat! De meeste Lovi-producten zijn envelopformaat en gemakkelijk te verzenden. De mooie Lovi-vormen passen slim in elkaar en zorgen voor een gevoel van verwondering en herkenning als ze de vorm aannemen en tot leven komen. De producten worden volledig gemaakt in Finland van de hoogste kwaliteit berkenmultiplex, echt Fins design!

Inmiddels staat er al een mooie unieke collectie van fraaie en leuke 3 -dimensionale houten kaarten / figuurtjes in allerlei verschillende maten. Zoals zwaluwen, labrador honden, beren, muizen,  penguins en nog veel meer. Leuk om cadeau te geven of te krijgen!
Gauw even kijken….

Duurzame bosbouw en herbeplanting

Alle Lovi producten worden volledig gemaakt van gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde Finse bossen. Na het omhakken en vellen van bomen wordt er weer herbeplant. Mede hierdoor groeit het bos in Noord-Europa harder aan dan dat het gekapt wordt. 
Omdat Lovi graag wil dat dit in de rest van de wereld ook zo wordt, doneert het elk jaar 5000 bomen aan gebieden in de wereld waar nieuwe bomen heel hard nodig zijn. Bijvoorbeeld als gevolg van grote droogte, erosie en overstromingen.

Lees meer