Teemu Järvi illustrations posters & art kaarten uit Finland

Teemu Järvi Illustrations omvat inkt tekeningen en fine art prints op papier - posters en kaarten in maat A5 en A6-. Järvi’s alles omvattende werk is een breed scala van prentkunst, boek en tijdschrift illustraties. Het Finse bedrijf Teemu Järvi illustraties werd opgericht in 2012. Made in Finland

Posters & Art prints kaarten 

De producten die wij voeren in onze webshop zijn gebaseerd op de Teemu Järvi inkt illustraties. De collectie bevat fine art prints op papier zoals kaarten in de maat A6 en A5 en diverse posters in deiverse maten plus de kalender van 2019! Alle papier producten zijn gedrukt en geproduceerd in Finland op een milieuvriendelijke manier en gemaakt van materialen die zijn gecertificeerd voor verantwoorde bosbouw. Teemu Järvi illustrations heeft recht op het gebruik van The Key Flag Symbol gegarandeerd door The Association for Finnish Work.

Wie is TEEMU JÄRVI?

Teemu Järvi is Fin en beeldend kunstenaar - art designer en maakt de prachtigste inkt tekeningen. Hij heeft vele prijzen voor zijn werk mogen ontvangen. Hij heeft zich als echte Finse natuurliefhebber gespecialiseerd in de wildernis /natuur thema's.  Het werk van Teemu Järvi omvat veel kunst en andere projecten, deze omvatten een breed scala van prentkunst, boek en tijdschrift illustraties evenals productontwerpen en concepten.

Het werk van deze kunstenaar is afgeleid van zijn liefde voor de natuur. Hij is een niet te stuiten “ontdekkingsreiziger” van de Finse bossen en meren. Järvi is vertrouwd geraakt met de natuur door zijn eigen ervaringen en ontdekkingen. Hij werkt met traditionele instrumenten zoals de reed-pen, zijn doel is het maken van kunstwerken- illustraties die ons uit onze hectische bestaan van alledag halen en ons terug brengen naar de rustgevende kalmte van oer wildernis oftewel genieten van de fraaie bijzondere natuur om ons heen.

Teemu Järvi’s vakmanschap is subliem en verfijnd. Als een "old way hunter" - verzamelaar heeft hij ook een diepe verbinding met de natuurlijke dingen en modellen- dieren en mensen - die hij in zijn afbeeldingen gebruikt. Zijn werk richt zich op alle details en eigenschappen van het model of het nu een dier, tak, blad, vrucht of mens is.

Lees meer