Modern Scandinavisch design

COOEE Design is een modern Zweeds merk dat de designwereld stormenderhand heeft veroverd met hun innovatieve ontwerpen. Bij Deense Dingen kan je de mooiste, leukste, apartste en meest favoriete items uit de Cooee design collectie vinden, o.a. vazen, sculpturen, tray’s en meer, gauw kijken :-)

Cooee Design innovatief Zweeds design

Cooee Design is een Zweeds designmerk gevestigd diep in de bossen van Småland Zweden. Het merk staat bekend om zijn innovatieve Scandinavische ontwerpen, die het jonge merk bekendheid hebben gegeven, mede ook door hun ongecompliceerde naamgeving voor de collecties zoals bij de Sculpture, Ball en de Ceramic Bird.
Ontwerpster Catrine Ăberg heeft zich laten inspireren door haar vele reizen. Ook de naam van haar bedrijf komt daaruit voort, want n Sydney leerde ze tijdens haar studententijd dat de Aboriginals ‘Cooee’ zeggen in plaats van ‘hello’.

De woonaccessoires van Cooee Design

Een relatief nieuw merk Cooee design uit Zweden, maar zeer vooruitstrevend, ze slagen erin om tijdloze ontwerpen te produceren waar zelfs de meeste stijlbewuste interieur goeroes enthousiast van worden. Het brede en fraaie assortiment omvat vazen, sculpturen en allerlei soorten woonaccessoires.  Meest favoriet en bekend is de Ball vaas. Cooee design bracht in 2015 de eerste serie keramische producten uit, de bekende en immens favoriete Ball-serie. De Ball vazen collectie groeide snel in populariteit binnen en buiten Zweden. Deze handgemaakte vazen ​​hebben een bolvormig ontwerp en hebben een zacht mat oppervlak, ze zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren en maten. De Ball vazen ​​behoren tot op de dag van vandaag tot de meest populaire en meest favoriete producten van Cooee.

Cooee Design sculpturen & decoraties

Het assortiment sculpturen, beeldjes en decoraties van Cooee Design bevat een brede keus aan stijlen en uitdrukkingen. Sommige, zoals de Ceramic Bird-serie, combineren vrolijke esthetiek, strak design met mooie kleuren, perfect bij het decoreren van een stijlvol en sfeervol huis. Terwijl andere, zoals de verzameling sculpturen die gemakshalve Sculptuur worden genoemd, een meer rauwe maar doordachte esthetiek hebben.
Daarnaast bevat de collectie nog tray’s,  houten Birds, Book Rings en meer… gewoon gauw even kijken!

Lees meer