Scandinavische Plaids & Vloerkleden

Zoals Lina Johansson zegt: “Of het nu een plaid, vloerkleed of sprei is, elk item is ontworpen om te gebruiken en van te houden!” Bij het ontwerpen van een nieuw product denkt Lina niet alleen na over hoe het eruit zal zien als het van het weefgetouw komt, maar ook hoe het er over 20 jaar uit zal zien.

Hoge kwaliteit in materiaalgebruik

Zorgvuldig gekozen materialen – wol, katoen & recyceld kunststof- van een hoge kwaliteit combineren schoonheid en bruikbaarheid, en worden vaak alleen maar beter met de tijd. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met het oog op tijdloosheid - bedoeld om buiten trends te bestaan ​​en jouw eigen persoonlijke design klassieker te worden :-) De vloerkleden zijn van kunststof (recyceld plastic - duurzaam) en worden geweven in Zweden.

Modern Scandinavisch voor generaties

De ontwerpen van de Zweedse Lina Johansson weerspiegelen een moderne, met licht gevulde Scandinavische esthetiek met grillige wendingen, en ze streeft ernaar om prachtige items te creëren die bijdragen aan unieke, gezellige huizen. Het bedrijf is opgericht in 2012 en is sindsdien internationaal uitgebreid.

“Ik wil dat mensen mijn textiel gebruiken en ervan genieten - het is niet alleen decoratie, het is ook praktisch en nuttig. Er moet op een kleed gelopen, gekropen en gedanst kunnen worden en een plaid is om onder te kruipen en om mee geknuffeld te worden”,
- Lina Johansson

Lees meer