Betaalmethoden

Betaal mogelijkheden

Bij Deense Dingen kan je op de volgende manieren betalen: 

  • iDEAL (Nederland)
  • Bancontact (België)
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • Billink - [ Achteraf betalen de kosten zijn 95 eurocent per transactie] 

Uit deze betaalmogelijkheden kan je kiezen zodra je op de betaalpagina in je bestelproces komt. 

iDEAL - Bancontact - creditcard

Na je keuze voor één van deze betaalmethodes wordt je in de winkelwagen van de webshop doorgeleid naar onze betaalpartner Pay.nl. Via deze partner kun je gemakkelijk, veilig en snel je betaling voldoen. Is je betaling afgerond, dan kom je weer terug op de website. 

Bankoverschrijving
Wil je liever zelf de overschrijving regelen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan eerst even contact met ons op, bij voorkeur per mail. Omschrijf wat je wil bestellen en je ontvangt van ons per mail de factuur met onze bankgegevens. 
Als je gebruik maakt van betaling via bankoverschrijving houdt dit in dat je na ontvangst van de factuur 5 werkdagen de tijd hebt om het factuur bedrag over te maken naar Deense Dingen.  Zolang houden wij dan ook  het bestelde product voor je  gereserveerd.
Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, wordt je bestelling direct verstuurd. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons de track & trace code per mail zodat je de zending kan volgen.

 

Bankoverschrijving vanuit Buitenland

Wil je bestellen vanuit een ander land dan Nederland of België, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Omschrijf wat je wil bestellen en je ontvangt van ons per mail de factuur met ook de verzendkosten.  Vervolgens betaal je deze factuur per bank overschrijving rechtstreeks naar ons over. Zodra de betaling op onze rekening staat versturen wij de bestelling direct naar je toe. Gebruik bij rechtstreekse bankoverschrijving de volgende gegevens:
bankrekening: Deense Dingen 
IBAN:             NL57 INGB 0677494718    
BIC  :             INGBNL2A
Vermeld bij blokje omschrijving het bestelnummer of het factuurnummer!
Maar je kan natuurlijk ook altijd betalen via Visa, Creditcard of PayPal, aan jou de keuze.

Eerst zien?

Wil je voordat je  gaat bestellen en betalen de product[en] van je keuze eerst zien en bekijken? Natuurlijk kan dat! Maar graag wel op afspraak, je bent altijd welkom op ons kantoor adres. Je kan dan ook de bestelling direct te betalen met je bankpas bij onze mobiele pin. Stuur ons gewoon een mail [email protected] met je voorkeur datum en tijd en telefoonnummer, wij nemen dan snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Alternatieve betaalmogelijkheden:

In het betaling systeem dat DeenseDingen.nl hanteert wordt uitgegaan van een volledige betaling voorafgaand aan de levering. Je mag gebruik maken van het recht om niet meer dan 50% van het totale bedrag van de overeenkomst vooraf te betalen. Het overige deel van de betaling kan dan bijvoorbeeld via een factuur of onder rembours betaald worden. Om van dit recht gebruik te kunnen maken dien je vooraf contact op te nemen met 'De web shop DeenseDingen.nl’ om hierover passende afspraken te maken. Je kunt hier over telefonisch contact met ons opnemen op 06 516 936 65  of via email [email protected]