Spring Copenhagen - design klassiekers van nu én de toekomst

Spring Copenhagen is een vernieuwend jong designbedrijf dat zijn wortels heeft in de Scandinavische designtraditie. Ze zijn gefascineerd door design, goede ideeën en goed vakmanschap. Spring Copenhagen; een collectie vol met nieuwe design klassiekers.  

Spring Copenhagen is vernieuwend, uniek en origineel design

De essentie van de collectie van Spring Copenhagen is dat de producten een vernieuwend uniek iconisch ontwerp én een origineel idee moeten hebben.  Producten dus gemaakt met esthetiek, in hoge kwaliteit, functionaliteit én met een fraai design plus vaak met geweldige verhalen erachter. Spring Cph combineert in zijn totale collectie designs van oude en nieuwe, duurzame, bruikbare en functionele woon en keuken accessoires, meubels en verlichting.

Wie zijn de designers?

Deze Deens design producten worden weer in de markt gezet in nauwe samenwerking met gevestigde én opkomende ontwerpers, ideeënmakers en met de families van oude ontwerpers. Spring Copenhagen werkt samen met de top van de Deense designers zoals: Jesper Wolf, Tonn P [ Sven Erik Tonn-Petersen 1925-2004] Nis Hauge en J.I. Christoffersen om er maar een paar te noemen…

Fraaie design collectie in hout

Deense Dingen heeft fraaie producten met prachtige Deense designs van Spring Copenhagen opgenomen in de webshop o.a de super mooie Pepper Bird en Salt Pinguin  een stel wat als peper en als zoutmolen fungeert, maar ook gewoon los te bestellen zijn, beide zijn ware design klassiekers. En nog een andere favoriet van ons; de Clumsy Hans een vrolijke onderzetter uitgevoerd in eiken naturel of in het grijs een model dat je alle kanten op kan bewegen zo gaaf… Ook zeer decoratief bijvoorbeeld om op te hangen in je keuken!

Functioneel & decoratief Deens design

De collectie van Spring Copenhagen is zo wie zo heel decoratief maar bovenal ook zeer functioneel. De producten vragen erom om dagelijks gebruikt te worden. Maar de producten zijn ook zo mooi om gewoon ergens stylish neer te zetten, puur decoratief.  Bekijk gewoon gauw de hele collectie van Spring Copenhagen en laat je verrassen door al dat fantastische mooie Deense design; de design klassiekers van nu en de toekomst!

SPRING Copenhagen staat niet alleen voor een merknaam

De naam SPRING verwijst naar het seizoen waarin alles groeit, maar ook naar verjonging, vernieuwing en het blij worden van ideeën die tot leven komen. Spring Copenhagen brengt innovatief design tot leven De missie van Spring Copenhagen is om een ​​multi brand- en designhuis te creëren dat originele ontwerpen en ideeën met nieuwe perspectieven tot leven brengt en deze dan ook dagelijks te gaan gebruiken.

Zoals Spring Copenhagen "zelf zegt:

"Originaliteit is de sleutel tot onze motivatie…
we worden getriggerd door originaliteit.

 

Lees meer