Meer dan Deens design

Het Deense bedrijf Architectmade doorzoekt archieven, tekeningen en musea op zoek naar top design ontwerpers & architecten. Het resultaat? Een super gave collectie Deens design woonaccessoires onder de noemer Architectmade.  

De collectie bestaat uit unieke designobjecten die voort zijn gekomen van de grootste architecten van Denemarken die deze jaren geleden hebben ontworpen en gemaakt op weg naar roem. En tot op de dag van vandaag zijn deze nog steeds ontzettend geliefd. 

Ze presenteren producten waar je naar blijft kijken en door uitstekend vakmanschap geproduceerd. Ze zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De Architectmade producten zijn ontworpen om van te genieten en te delen met toekomstige generaties.

Waarom Architectmade dit doet?

Hun passie gaat verder dan vorm en functie. Zij geloven niet in een blijvende wegwerpcultuur maar gaan juist voor tijdloze producten die lang meegaan. Dit zijn producten waar je niet op raakt uitgekeken en worden uitsluitend gemaakt met liefde en in pure vakmanschap, gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De door Architectmade gemaakte objecten zijn ontworpen om te delen, voor vele generaties.

Deens design met liefde gemaakt.

De producten, zoals vermeld door een van onze favorieten, Kristian Vedel, "komen van binnenuit" Elk Architectmade-object is ontworpen met architectonische precisie, liefde en persoonlijke visie die uit het hart komt en de individuele waarden, overtuigingen en levenswijzen weerspiegelt van enkele van de grootste Deense architecten van onze tijd.

Ze zijn een bewijs van elegante eenvoud en verfijnd vakmanschap en zijn iconen geworden, die de tand des tijds doorstaan ​​en als herinnering dienen dat in de hedendaagse trendy wereld kwaliteit nog steeds tijdloos is.

Wie kent niet de BIRD, Oscar & Bobby of de Owl? Maar er is meer…

Kwaliteitscontrole van 3 rondes op elk item.

  • Alles is handwerk. Er zijn strenge kwaliteitscontroles. Geen enkel product komt op de markt zonder dat “onze handen” het aanraken. Elke imperfectie wordt afgewezen. Architectmade eist de hoogste precisie en werkt hard om ervoor te zorgen dat je alleen de beste ontvangt.
  • Elk stuk hout in de producten wordt met de hand geselecteerd om absolute consistentie tussen producten te garanderen. Elk product dat niet voldoet aan de design vereisten wordt afgewezen. Geen excuses. Geen uitzonderingen. Architectmade onderscheidt zich door aan deze normen vast te houden. Je zult deze passie voor perfectie nergens anders vinden.
  • Hand geselecteerd & handgemaakt - Van architect tot fabrikant, het productieproces bestaat uit een verzameling van unieke experts [vaklieden] uit Denemarken en de rest van de wereld. Elk product wordt zorgvuldig gecombineerd met geselecteerde vakmensen die de nauwgezetheid en aandacht voor het detail begrijpen die deze producten vereisen. Architectmade geloofd er niet in om het werk aan anderen over te laten, dus we houden ons aan ons vakmanschap en zorgen ervoor dat elk detail wordt uitgevoerd volgens de standaard van Architectmade, bij elke stap, keer op keer.

Architectmade - geobsedeerd met de details Het is meer dan een kwaliteitszegel. Het is een obsessie met perfectie. Het resultaat? Het is méér dan design….
Het is architectonisch Deens design.

Bekijk de video  "Making of BIRD" designed by Kristian Vedel  

Lees meer