Lindform vaasjes - handmade

Lindform vaasjes - De vaasjes van het Zweedse Lindform zijn uniek en puur omdat ze handgemaakt zijn, dus elk vaasje is écht uniek! Het design is een combinatie van Scandinavische eenvoud met Japanse invloeden. Oosterse minimalisme ontmoet Zweeds design; gewoon een prachtige combinatie!

Lindform vaasjes - Oosterse minimalisme ontmoet Zweeds design

De Lindform designers uit Zweden halen hun inspiratie uit de Scandinavische natuur met haar organische en eenvoudige vormen. In het design van de Lindform vaasjes zijn ook de invloeden uit Japan goed zichtbaar, deze minimalistische stijl gaat dan ook heel goed samen met Scandinavisch design. De vaasjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zowel in kleur als in maat en design.

Lindform vaasjes heerlijk om mee te stylen

Alle Lindform vaasjes samen vormen een prachtig geheel maar ook elk vaasje afzonderlijk is van een mooie stylistische eenvoud, mét bloem of zónder bloem! Heerlijk om mee te stylen op een blad of op een tafel of dressoir in je interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het design, de modellen en kleuren zijn zo mooi te combineren om een sfeervol en harmonieus geheel te geven in je interieur, maar ze fungeren tegelijkertijd ook als een trendy eye-catcher.

Puur handwerk van top kwaliteit

De vaasjes worden in het verre Oosten geproduceerd, een mooie samenwerking van het Zweedse Lindform  met een klein Thais familiebedrijf met 40 jaar ervaring in keramiekproductie. De vaasjes zijn gemaakt uit zelf gewonnen porselein klei en loodvrij. De binnenkant van de vaasjes is geglazuurd, de buitenkant heeft een trendy matte afwerking. Omdat alles handwerk is kan het design, patroon en/of de kleur een klein beetje variëren.

Bekijk hieronder de video over het Zweedse merk Lindform

Lees meer