Finarte vloerkleden duurzaam Fins design

Ben jij op zoek naar een mooi design vloerkleed of loper voor je huis? Maak dan kennis met de duurzame Fins design vloerkleden van Finarte. Vloerkleden die zijn ontworpen in Finland en die handgemaakt worden in India. Handgeweven vloerkleden voor een feel good sfeer :-)

Finarte Fins design

Finarte is een toonaangevend designhuis en een echt familiebedrijf die oog heeft voor leefomgeving en het behoud van onze planeet. De vloerkleden en lopers worden met de handgeweven op de traditionele manier. Tegenwoordig krijgt textieloverschot een nieuwe dimensie en een nieuw leven als duurzaam eigentijds kleed. Of pet flessen die worden gerecyceld en weer worden geweven tot prachtige vloerlopers. Hoe mooi is dat?

Duurzaam, handgeweven en recycling

Het Finse label Finarte, opgericht in 1985, staat voor duurzaam geproduceerde en moderne textielontwerpen. Onze favorieten: trendy jutekleden, donzige wollen exemplaren, recyceld cotton vloerlopers of badkamer matjes en met de hand bedrukte katoenen vloerkleden. Soms basic, soms kleurrijk, maar áltijd stijlvol. Ze roepen een heerlijk feel good-sfeer op in elke kamer!

Lees meer