Frk. Jensens Deko Scandinavische posters

In Nederland een vrij onbekend label - Frk.Jensens DEKO - uit Kopenhagen maar in Denemarken zeer bekend en trendy. De collectie City-map posters is een uniek design van Frk.Jensens DEKO. De poster worden hand gedrukt en uitgevoerd in prachtige heldere Scandinavische kleuren. Alle posters zijn eigen ontwerp en worden in eigen beheer gemaakt en zijn van top kwaliteit!

Buiten de City map posters zijn er ook ander fraaie posters met een mooi "statement" zoals de Coffee poster, de Duif en de Rabbit poster. Uniek Deens design die je niet vaak zult tegenkomen, bekijk ze allemaal eens! 

Stylen je interieur met posters

Hang een paar posters bij elkaar voor je eigen unieke sfeer! Leuk in de woonkamer, slaapkamer of hal. Bij elke City map poster wordt een kleine ronde sticker bijgeleverd. Plak deze op de plek op de poster waar jij fijne herinneringen aan hebt. Je weet wel op dat terras in Stockholm of in het park in Copenhagen of misschien wel bij de haven van Helsinki…

Nordic steden Posters handmade in Copenhagen

Bekijk ook de complete collectie Scandinavische steden posters van Frk.Jensens Deko. Fantasie kent geen grenzen! DeenseDingen.nl heeft het unieke alleenrecht als verkooppunt in Nederland, zo weet je zeker dat je iets zeer speciaals in huis haalt!

Lees meer