Over ons

Hej,

Leuk dat je er bent en welkom in onze webshop Deense Dingen, vol met Scandinavisch woon design!

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Wil Pul en ben helemaal fan van Scandinavisch design.
Ik hou van Scandinavië, vooral van het strakke moderne Scandinavische design in zijn eenvoud, het doordachte functionele en waardeer zeer de hoge kwaliteit. Wat mij ook zo aanspreekt van Scandinavië is de rust, de ruimte, geen rommel en de no nonsens mentaliteit - doe maar gewoon dan doe je gek genoeg-!
Wij zijn vaak te vinden in Denemarken en zijn zeer enthousiast over al dat strakke, unieke, prachtige en vaak ook functioneel en duurzaam Scandinavisch design op woon- keuken en lifestyle gebied. Wij- dat zijn Jaap & Wil samen met onze twee zwarte labradors Ike & Mabel. 

Omdat ik op  al die reizen naar Scandinavië zoveel mooie en unieke Scandinavische woon accessoires zag bracht mij dat er in 2014 ertoe om te starten met de webshop DeenseDingen.nl. 
Een webshop vol met unieke, strakke, kleurrijke, 100% Nordic stijl items én meest ook functionele Scandinavisch design woon producten voor in en om het huis. Duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit zijn voor ons zeer belangrijk, mat al deze ingrediënten bij elkaar creëer je simpel je eigen Nordic sfeer in huis.

Misschien wil je een product uit de web shop eerst zien? Dat kan altijd, maar dan wel graag op afspraak. Je bent altijd welkom bij DeenseDingen.nl, de koffie staat klaar! Ook is het mogelijk om je bestelling bij ons kantooradres te komen afhalen, maar wel graag op afspraak!
Heb je vragen, wensen, opmerkingen, of zoek je iets speciaals wat je niet in deze webshop kan vinden, neem gerust contact met mij op, via telefoon: 06 516 93 665 of via de mail: [email protected].  

Veel shop plezier en een fijne dag!
Met vriendelijke groet, Varm hilsen, Vänlig hälsning, Med vennlig hilsen, Best regards,

Wil Pul

 Wil