Over ons

Hej,

Welkom in onze webshop Deense Dingen, vol met Scandinavisch woon design!

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Wil Pul en ben helemaal fan van Scandinavisch design.
Ik hou van Scandinavië, vooral van het strakke moderne Scandinavische design in zijn simpelheid, het doordachte functionele en waardeer de hoge kwaliteit. Wat mij ook zo aanspreekt van Scandinavië is de rust, de ruimte, geen rommel en de no nonsens mentaliteit - doe maar gewoon dan doe je gek genoeg-!
Wij zijn vaak te vinden in Denemarken -wij- dat zijn Jaap & ik samen met  onze zwarte lab Ike. Wij zijn beide zeer enthousiast over al het strakke Scandinavische design op woon- en lifestyle gebied.

Omdat ik op  al die reizen naar Scandinavië zoveel mooie en unieke Scandinavische woon accessoires zag bracht mij dat er in 2012 ertoe om te starten met de webshop DeenseDingen.nl. 
Een webshop vol met unieke, strakke, kleurrijke, 100% Nordic stijl items én meest ook functionele Scandinavisch design woon producten voor in en om het huis. Zo creëer je simpel je eigen Nordic sfeer.

Misschien wil je een product uit de web shop eerst zien? Dat kan altijd, maar dan wel graag op afspraak. Je bent altijd welkom bij DeenseDingen.nl, de koffie staat klaar! Ook is het mogelijk om je bestelling bij ons kantooradres te komen afhalen, wel graag op afspraak!
Heb je vragen, wensen, opmerkingen, neem gerust contact met mij op, via telefoon: 06 516 93 665 of via de mail: info@DeenseDingen.nl.  

Veel shop plezier en een fijne dag!
Met vriendelijke groet, Varm hilsen, Vänlig hälsning, Med vennlig hilsen, Best regards,

Wil Pul

 Wil