Nomess Copenhagen Deens design opberg oplossingen

Nomess Copenhagen een jong Deens merk met simpele functionele design opberg oplossingen in een Nordic uitstraling en beleving. De oplossing om al je losse spullen georganiseerd en trendy op te kunnen bergen. Zo creëer je in een handomdraai een opgeruimd en georganiseerd interieur. De collectie bestaat uit simpele maar effectieve opberg oplossingen die eindeloos toepasbaar blijven; Dress up kledingrekken, transparante -office- en opbergboxen, So hooked kapstokken, Balsa personal make-up boxen, opvouwbare opbergzakken en nog veel meer.

Nomess - Less is more

Als geen ander beheerst het Deense design merk Nomess Copenhagen de kunst van het weglaten! 'Less is more' het resultaat? Orde in de chaos en een opgeruimd huis dus: no mess! Het motto van Nomess Copenhagen: je eigen stijl ontwikkelen en je leven organiseren op jouw eigen manier met behulp van de uitgekiende, strakke en trendy Nomess Copenhagen producten.

Favoriete Nomess opbergers

Heel favoriet zijn de Dress Up kledingrekken ze zijn er in diverse kleuren en maten. Of wat te denken van de praktische So Hooked kapstok, metalen kapstok afgewerkt met soft rubber coating inclusief 5 ophanghaken en aan de bovenzijde ruimte voor sleutels, je zonnebril of een klein opbergbakje, super handig in de hal, badkamer of in de keuken. Maar er is nog veel meer!

Bekijk de hele Nomess collectie en laat je inspireren. Nomess is duidelijk bedoeld voor creatieve en “opgeruimde” mensen. Alles is op voorraad en bestel je voor 16.00 uur dan wordt het de volgende werkdag geleverd.

Bekijk hieronder de video van Nomess Copenhagen

Lees meer