• Kay Bojesen Kijk Poster dieren 50x70cm - Deens design
  • Kay Bojesen Kijk Poster dieren 50x70cm - Deens design
  • Kay Bojesen Kijk Poster dieren 50x70cm - Deens design
  • Kay Bojesen Kijk Poster dieren 50x70cm - Deens design

Kay Bojesen Kijk Poster dieren 50x70cm - Deens design

De houten dieren van Kay Bojesen, wie kent die nu niet? Op de Kijk poster staan alle bekende dieren van Kay Bojesen afgebeeld van aap, konijn tot vogel Een leuke “Lees” poster voor jong en ouder, is ‘ie leuk of niet? De poster meet 50x70cm.
Levertijd:
1-2 weken
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€49,00
Incl. btw

Kijk Poster dieren - Kay Bojesen

De houten dieren van de Deen Kay Bojesen zijn wereld beroemd, sinds 1951 is de collectie gegroeid tot een mooie verzameling, inmiddels zijn het echte design classics geworden. Geliefd bij zowel jong als ouder.
Op deze leuke KIJK / lees poster zijn allerlei figuren van Kay Bojesen in verwerkt, hoe gaaf is dat? Uitgevoerd in stoer bruin - off wit en de poster meet 50x70cm.

Danish design 

Een favoriete poster bij zowel jong en oud die in menig huis zijn plekje al gevonden heeft. De eye catcher op deze poster is de houten Monkey uit 1951 en is van de Deens Kay Bojesen. Een ware design klassieker, wie kent de Monkey nu niet? De andere dieren zijn inmiddels al net zo populair.

Lijst de poster in of klem hem in een houten frame, leuk in de kinderkamer, maar in de living, kantoor of kinderdagverblijf ook een graag gezien product! Suc6 gegarandeerd een poster die gelijk een glimlach tevoorschijn tovert bij jong en oud. En je kan gelijk testen tot hoever je de dieren kan onderscheiden op de poster… ook de onderste regel? Hopelijk wordt het daarna geen bezoekje aan de opticien :-)

Kay Bojesen

Kay Bojesen begon in de jaren 30 van de vorige eeuw met het ontwerpen van houten dieren, van oorsprong was hij zilver-smit. Maar na de geboorte van zijn zoontje is zijn liefde ontstaan voor het maken van houten dieren. Dat leidde tot de collectie houten dieren en figuren die hem uiteindelijk wereldberoemd maakten. Bij zijn ontwerpen baseerde hij zich op het Deense functionalisme. Hij wilde denkbeeldige dieren maken met een vrolijke uitstraling, een fantasierijk te creëren, designs met gevoel voor humor, waar zowel jong als ouder zich tot aangetrokken zou voelen, wij zijn fan, en jij?

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen