Scandinavisch Woon design

Ben jij ook zo’n liefhebber van Scandinavisch woondesign zoals poefs en krukjes, kapstokken en vloerkleden? Bij Deense Dingen vindt je een 100% Scandinavische design merken oa Marimekko, Skagerak, Finarte & Nomess Cph. Garantie voor functionaliteit, strak design, duurzaam & hoge kwaliteit!

Stoere poefs en handige krukjes

De poefs van Marimekko hebben allemaal een mooi strak grafisch patroon, elk design heeft zo zijn eigen kleur en maat. De poefs geven net die Scandinavische twist aan je interieur. Ze zijn handig om op te zitten, maar met een dienblad erop ook een functionele bij zetter.
Alle buiten hoezen van de poefs zijn dmv een rits eraf te halen dus deze kunnen zo op de fijne was in de wasmachine, wat ook weer erg prettig is.

Skagerak Denmark krukjes in fsc eiken

Onmisbaar in elk interieur zijn de stoere houten krukjes van Skagerak Denmark. Ze geven sfeer, zijn handig als extra zit plek of om even je spullen op te leggen. Stoer in de kinderkamer, handig in de hal of praktisch bij de eettafel maar ook naast de bank als bijzettafeltje reuze handig.

Skagerak heeft de ambitie om alleen duurzame producten te creëren. Producten om dagelijks te gebruiken, voor mensen van alle leeftijden. Gemaakt met vakmanschap in een hoge kwaliteit, milieu vriendelijk, duurzaam en functioneel is [ FSC hout]. En natuurlijk in de fraaie Deense design stijl… kortom een mooie brede collectie om heel veel te kunnen gebruiken, dag in dag uit!

Kapstokken & Vloerkleden

Super gave kapstokken en vloerkleden maken je huis helemaal af. Kapstokken van Verso design uit Finland, Nomess uit Copehagen. en die zeer geliefde Cutter kapstok van Skagerak gemaakt van fsc hout en rvs die heb je voor een lifetime!
Maar wat te denken van de kunststof vloerkleden van Lina Johansson design, die passen perfect buiten op het terras of onder de overkapping. Binnen ook een plaatje maar aan jou de keus!

Lees meer