Een Hoptimist makes you smile :-)

Bij de Hoptimist draait alles om glimlachen! Geef iemand een Hoptimist en ervaar de vreugde van het geven. De Deen Gustav Ehrenreich creëerde deze vrolijke Hoptimisten eind jaren zestig, welke zichzelf inmiddels een plaats hebben verworven in de Deense design geschiedenis.

Een Hoptimist schept vrolijkheid

Tegenwoordig is er voor elke gelegenheid een vrolijke Hoptimist. Dus waar het zich ook bevindt, een Hoptimist zal gegarandeerd vrolijkheid verspreiden. Dat is het hele idee achter de Hoptimisten: vrolijkheid verspreiden én een glimlach op ieders gezicht toveren! Glimlach jij al?

Duurzaam Deens design

De ontwerper achter de oorspronkelijke Hoptimisten, Gustav Ehrenreich, zou zijn Hoptimisten van hout hebben gemaakt als hij daarvoor dus toen de tijd in de 60-er jaren de productiefaciliteiten had gehad. Dit was echter pas mogelijk in 2011, toen de eiken- en gerookte eiken Hoptimisten voor het eerst het levenslicht zagen. Sindsdien is ook de Raw Oak Hoptimist aan de collectie toegevoegd. Al het hout dat voor de Hoptimist-productie wordt gebruikt, is afkomstig van duurzame bosbouw in Europa en gemaakt in Denemarken. Hoe fijn is dat!

Lees meer