Plaids Wol

Super zacht zijn onze wollen plaids in heel veel kleuren en designs. Plaids van 100% alpacawol of plaids in een mix van schapenwol met alpacawol. Alle wollen plaids zijn van het Scandinavische designmerk Elvang Denmark Lina Johansson of van Marimekko. De plaids zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren of in fraaie Nordic designs en wat zo fijn is Elvang Denmark is Fair Trade gecertificeerd.

Plaids in wol & alpacawol mix

De wollen Elvang Denmark plaids zijn licht in gewicht, zijn super lekker warm en voelen ontzettend zacht aan én zijn geweven in een top kwaliteit wol. De Scandinavische stijl komt duidelijk naar voren door het materiaal gebruik van wol en/of alpacawol en in de kleurkeuze. De wollen plaids bevatten namelijk zachte kleuren zoals zacht blauw, wit, oker geel en grijs. maar je kan ook kiezen voor een plaid met opvallende kleuren zoals een mix van pompenian rood, oranje of emerald groen en fel roze of pacific blauw. Zo kan je eenvoudig je interieur Nordic stylen met een kleurrijke accessoire in je eigen kleur en woonstijl.

Wollen plaids in een uniek Scandinavisch design

Naast de kleuren dragen ook de patronen van de plaids bij aan een gezellig trendy huis. Enkele voorbeelden van Elvang Denmark designs patronen zijn strepen, ruiten en een mix van meerdere grafische vormen. De plaids met strepen ogen wat tijdlozer, terwijl de grafische plaids en blokpatronen een modern eigentijds karakter hebben. Bovendien zijn de effen wollen plaids overal in elk interieur toe te passen.

Wil je een mooi plaid kopen van een Scandinavisch merk? Wij leveren de bestellingen super snel, vandaag vóór 16.00 uur besteld de volgende werkdag al in huis! Daarnaast betaal je binnen Nederland geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Leuk hé, daardoor kan je al heel snel genieten van een mooie Scandinavisch design plaid!

Lees meer