Plaids van wol met alpacawol

Plaids in wol + alpacawol zijn super zacht, licht in gewicht en van top kwaliteit. De Scandinavische stijl komt duidelijk naar voren door het materiaal gebruik van wol en/of alpacawol en in de kleurkeuze. De wollen plaids bevatten namelijk zachte kleuren zoals blauw, wit, geel en grijs. maar je kan ook kiezen voor een plaid met opvallende kleuren zoals een mix van rood en oranje of groen en roze. Zo kan je eenvoudig je interieur voorzien van een kleurrijke accessoire in je eigen kleurstijl.

Naast de kleuren dragen ook de patronen van de plaids bij aan een gezellig huis. Enkele voorbeelden van patronen zijn strepen, ruiten en een mix van meerdere grafische vormen. De plaids met strepen en ruiten ogen wat tijdlozer, terwijl de grafische plaids een modern karakter hebben.

Wil je een mooi plaid kopen van een Scandinavisch merk? Wij leveren de bestellingen altijd binnen enkele dagen. Daarnaast betaal je binnen Nederland geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Leuk hé, daardoor kan je al heel snel genieten van een nieuw plaid!

Lees meer