Verzenden & retourneren

I.v.m extreme drukte in deze tijd van het jaar bij de verwerking/bezorging van de pakketdiensten kan het voorkomen dat je pakket iets langer dan normaal onderweg is. Wij verzenden dezelfde dag mits voor 15.00 besteld. Je kan jouw bestelling altijd volgen via de track & trace die je van ons per mail ontvangt. 

Wij hopen op je begrip  :-)

VERZENDEN

De bestellingen die bij Deense Dingen zijn geplaatst vanuit Nederland, worden bezorgd door PostNL of DHL. De bestellingen worden vanaf 45 euro gratis verzonden in Nederland. Daaronder betaal je een deel ervan namelijk maar €4,50 aan verzendkosten.
Vandaag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in 99% van de gevallen bezorgd! Wij sturen per mail de track & trace code zodra de bestelling verzonden wordt.

NOTE: Bestellingen geplaatst in het weekend worden op dinsdag bezorgd in Nederland, dit heeft te maken met de bezorg en aan levertijden van en bij PostNL en DHL.

Afwijkende levertijd: Als een product niet op voorraad is, maar op bestelling, kan de levertijd wat langer zijn. Bij de productinformatie op de webshop staat hiervan een algemene indicatie. Wil je meer weten over de geschatte levertijd stuur dan mij een mail met je vraag naar: [email protected] 
Na je bestelling houd ik je op de hoogte van de levertijd en levering.

Mocht de levering van de bestelling door onverhoopte reden op zich laten wachten qua bezorging ondanks de track & trace, wil je dan zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen? Graag bellen met Wil; 06 516 93 665 of via mail [email protected]

VERZENDEN BUITEN NEDERLAND

When you can not read Dutch, please copy tekst below about shipping costs in google translate or sent us a email: [email protected] about question what you like to know :-)

Verzendingen binnen Europa van en naar Belgiē, Duitsland, Frankrijk etc gaan altijd met pakketdienst DPD, DHL, GLS of per PostNL.
Deense Dingen neemt een deel van de kosten voor haar rekening, wij rekenen jou €6,- per bestelling voor verzenden naar Belgiē en Duitsland. Bestellingen vanaf € 70,00 worden gratis bezorgd in Belgiē en Duistland. 
De verzendkosten voor bestelling buiten Nederland, Belgiē en Duitsland maar wel in West Europa zijn 14,50 euro en vanaf 150 euro verzenden wij naar deze landen ook weer gratis. Wil je meer weten neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Alle bestellingen worden met pakketdienst bezorgd en kunnen via een Track & Trace nummer gevolgd worden. 

RETOURNEREN

Ondanks alle zorg bij het verpakken en het vervoeren van het door jou gekochte product kan het voorkomen dat het product beschadigd of defect is. Controleer daarom a.u.b. direct na ontvangst het gekochte product op beschadigingen of defecten. Bij Deense Dingen gaan wij hier soepel mee om.

Mocht het bestelde product NIET aan de verwachtingen voldoen, dat kan natuurlijk gebeuren, ook dan mag het gewoon retour gestuurd worden. Hanteer aub wel dezelfde regels als hieronder staat beschreven.

Om er voor te zorgen dat een en ander goed verloopt zijn er de volgende regels:

Informeer ons direct na ontdekking van het gebrek aan het bestelde artikel via e-mail [email protected] . Als het door jou bestelde artikel beschadigd is tijdens transport of een defect vertoont en dat jij het artikel terugstuurt, graag altijd ons eerst informeren voordat je het retour stuurt dan weten wij ook wat wij kunnen verwachten. Ook als het product niet aan de verwachtingen voldoet even ons eerst informeren. Alvast bedankt!

In de e-mail vermeld je tevens jouw naam en het adres waar wij het vervangende artikel naar toe mogen sturen. Zend het artikel na contact met ons aan ons retour. De verzendkosten van de retour zending zijn voor jouw eigen rekening tenzij anders overeen gekomen.

Het retour adres is:

         Deense Dingen
         Treebord 8
         1602 GT Enkhuizen
         Nederland

Het artikel dat jij aan ons terug stuurt is, zoveel mogelijk, verpakt in de originele verpakking en compleet. Bij de retourzending zijn ingesloten de originele pakbon, alle eventuele documentatie die ingesloten was en de factuur of een kopie  van de factuur.
Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet betaald zijn worden geweigerd.

Let op: Een Flensted Mobile welke uit verpakking is geweest kan helaas niet meer geretourneerd worden!

Deense Dingen zal de retourzending controleren. Deense Dingen zal uiterlijk binnen 5 dagen het nieuwe artikel versturen. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken dan  zal DeenseDingen.nl contact met je opnemen.

Tenzij anders overeengekomen, zijn de kosten voor het retourneren voor je eigen rekening. Zorg dat je het pakket voldoende frankeert. Indien het pakket niet voldoende gefrankeerd is, zal ik de te weinig betaalde porto verrekenen met het terug te storten bedrag van de bestelling.
[ De kosten van het retourneren zijn voor een pakket ongeveer 7,25 euro als je het verstuurd met PostNL] De bestelling moet ongebruikt en onbeschadigd in de originele product verpakking worden teruggestuurd. Zorg dat je het pakket altijd weer goed inpakt, zodat het niet kan beschadigen onderweg.

NOTE: Indien ik bij het ontvangen van het geretourneerde moet concluderen dat het geretourneerde niet compleet, gebruikt of beschadigd is of waarvan de complete product verpakking niet compleet is, dan kan ik hiervoor helaas geen geld teruggeven.

Klachten:

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals jij die ervaren heeft.
Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht via de e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven.
Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch
Onze medewerker[s] van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

DeenseDingen.nl
Treebord 8
1602 GT Enkhuizen
Nederland

+31 6 516 93 665 [Wil Pul]

 [email protected]

Na ontvangst van je klacht ontvangt jij van ons een bevestiging.
Wij zullen jouw klacht of opmerking zo snel mogelijk na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen.
Mocht jij dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar DeenseDingen.nl bij is  aangesloten.