OYOY Living Design & OYOY Mini

In de OYOY Living Design woon en keuken collectie komen de typisch grafische Scandinavische en Japans aandoende patronen overal in terug. OYOY creëert hoge kwaliteit producten met de focus op vorm, kleur, functionaliteit en eerlijke natuurlijke materialen. Less is more!

Mix van grafische patronen & kleuren

Hoewel de collectie van OYOY kleurrijk is en gebruik wordt gemaakt van verschillende grafische patronen en een mix heeft van verschillende kleuren, past alles bij elkaar. Veel keukenaccessoires en Oyoy Mini tray's, bakjes , lunchboxes en placemats zijn gemaakt van naturlijke siliconen. Voordeel: onbreekbaar, magnetron en food safe! Het gebruik van meer kleurigheid en dubbelzijdig gebruik in één product is een veel voorkomend kenmerk in de collectie van OYOY Living design. Handig toch!

Functioneel, kleurrijk & stoer Deens design

OYOY Living Design; een unieke Scandinavische mix van functionele kleurrijke producten voor de woonkamer, keuken, slaapkamer, studeer- en kinderkamer. Opgericht in 2012 als Deens interieur design label door Lotte Fynboe, gespecialiseerd in interieur en meubelontwerpen ziet de pure eenvoud van het product als de basis voor haar nieuwe designs. Uitgangspunt: functionele producten in mooie vormen en kleuren en gemaakt van hoogwaardige materialen. Scandinavische design met klein vleugje Japans stijl.

Van kussen, placemat tot snijplank

De omvangrijke collectie van OYOY Living Design uit Denemarken omvat heel veel, onder meer placemats,  tray's, kommetjes, rietjes tot houten decoraties, leren bureau accessoires en nog veel meer… Niet alleen voor volwassenen maar ook OYOY mini.

De placemats van OYOY zijn functioneel, tijdloos en puur Scandinavisch design én van hoge kwaliteit siliconen gemaakt. Super handig in gebruik: gewoon onder de kraan af te spoelen of er een vochtige doek overhalen plus nog een bijkomend voordeel de placemats schuiven niet op tafel en zijn voorzien van een stoer Scandinavisch grafisch en speels design. 


The simple things should have one colour stroke, which should be seen and give up the product edge. The things we surround us with should make us happy and give us energy” - Lotte Fynboe - designer OYOY

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nu ook zo benieuwd geworden naar alle leuke OYOY Living design placemats, OYOY mini items, keukenaccessoires of decoratie voor in je huis, neem dan even een kijkje in de OYOY Living Design collectie!

Lees meer