Nordic Manden & Opbergdozen

DeenseDingen.nl heeft een mooie collectie manden & opbergdozen. Van groot tot klein in verschillende uitvoeringen en maten. Kleurrijke dessins opbergdozen van Bungalow DK. Stoere RVS manden van KORBO, jute manden van Finarte, houten manden van Verso design & toffe manden van Marimekko. 

Hoge kwaliteit puur Scandinavisch design

Top kwaliteit manden en opbergdozen, functioneel en super mooi om te zien! Mooi als speelgoedmand, haardhoutmand, wasmand, plantenmand, boodschappenmand , storage, opberg dozen voor de werkplek,  als sieradendoosje, en dozen om je mooiste schatten in op te bergen… tja eigenlijk allerlei manden en opbergdozen voor van alles te gebruiken, zó handig en zó móói zijn ze!

Diverse materialen

De opbegdozen van Bungalow zijn beplakt met uniek handgeschept papier afkomstig en gemaakt van kleding resten uit de kleding industrie. Dus ook nog eens duurzaam. De jute en zeegras manden van Finarte zijn ook nog eens ecologisch. De RVS manden van Korbo worden handgeweven in Zweden en de manden van Marimekko die zijn uniek, eenmalig uitgave, die wil je gewoon hebben! Plus de handgemaakte houten manden van Verso design ook uit Finland!

 

Lees meer