Verso Design - functionele Finse schoonheid

De Verso Design collectie bestaat uit hoogwaardige producten voor in het interieur en fraaie accessoires voor in de keuken zoals een mooie collectie vilten placemats gemaakt van de hoogste kwaliteit wol. De vormen uitgevoerd in fraai organisch design zijn geïnspireerd door de natuur.  

Verso Design is een echt familie bedrijf

Het Finse bedrijf Verso Design werd in 1997 opgericht door het duo van moeder en dochter Kirsikka Savonen en Tuttu Sillanpää.  De zus van Tuttu kwam ook al snel bij het bedrijf  dat is Tuuli Burman. Vandaag, behoort dit snel groeiend bedrijf tot de topmerken van Fins design en is nog steeds een familie bedrijf gevestigd in Helsinki, Finland.

De Finse natuur is hun inspiratiebron

Kirsikka Savonen, Tuttu Sillanpää en Tuuli-Burman, evenals andere Finse ontwerpers halen vaak hun inspiratie uit de natuur. Dat is goed te zien in de organisch gevormde designs. Natuurlijke materialen hebben altijd de voorkeur, dat geeft functionele en mooie design producten als resultaat mede door de samenvoeging van het traditionele Finse design met hedendaagse vormen.
De fraaie collectie van Verso Design bestaat uit vilten placemats gemaakt van de hoogste kwaliteit wol. Maar Verso design heeft ook lifestyle producten zoals dienbladen, manden en veel meer.
Made in Finland.

Lees meer