Verso Design - functionele Finse schoonheid

De Verso Design collectie bestaat uit hoogwaardige producten voor in het interieur en fraaie accessoires voor in de keuken zoals een mooie collectie vilten placemats gemaakt van de hoogste kwaliteit wol. De vormen uitgevoerd in fraai organisch design zijn geïnspireerd door de natuur.  

Verso Design is een echt familie bedrijf

Het Finse bedrijf Verso Design werd in 1997 opgericht door het duo van moeder en dochter Kirsikka Savonen en Tuttu Sillanpää.  De zus van Tuttu kwam ook al snel bij het bedrijf  dat is Tuuli Burman. Vandaag, behoort dit snel groeiend bedrijf tot de topmerken van Fins design en is nog steeds een familie bedrijf gevestigd in Helsinki, Finland.

De Finse natuur is hun inspiratiebron

Kirsikka Savonen, Tuttu Sillanpää en Tuuli-Burman, evenals andere Finse ontwerpers halen vaak hun inspiratie uit de natuur. Dat is goed te zien in de organisch gevormde designs. Natuurlijke materialen hebben altijd de voorkeur, dat geeft functionele en mooie design producten als resultaat mede door de samenvoeging van het traditionele Finse design met hedendaagse vormen.
De fraaie collectie van Verso Design bestaat uit vilten placemats gemaakt van de hoogste kwaliteit wol. Maar Verso design heeft ook lifestyle producten zoals dienbladen, manden en veel meer.
Made in Finland.

Lees meer

Vilt onderzetters set Kenno color 11,5x11,5cm

Verso design maakt prachtige wol vilt onderzetters zoals deze onderzetters Kenno. Een 3 delige set in de kleuren geel orange en grijs. Functioneel Fins design voor dagelijks gebruik, handig om een vochtig glas op te zetten. Maat enkel stuk 11,5x11,5cm.
€19,50 €14,00

Onderzetters Jeans blauw Ø9,5cm

Prachtige set van 4 onderzetters van Verso Design uit Finland. In 100% wol vilt -Ø9,5cm- in stoer jeans blauw. Functioneel Fins design handig en mooi om je tafel tegen vlekken en krassen te beschermen. Even afspoelen onder de kraan en ze zijn weer schoon!

Onderzetters Kenno grijs wit zwart 11,5x11,5cm

Onderzetters Kenno van Verso Design -made in Finland. Wol vilt onderzetters Kenno in hexagon vorm in de kleuren zwart wit en licht grijs. Handig om je glas op theekop op te zetten. 3 met elkaar vormt 1 grote trivet. Maat van 1 enkele 11,5x11,5cm.
€19,50 €14,00

Onderzetter Papu grijs wolvilt 18,5x20cm

Prachtig functioneel Fins design de wol vilt onderzetter Papu small van Verso Design, in de tijdloos grijs. Mooi op de gedekte tafel gewoon een onderzetter om elke dag te gebruiken, gemaakt van hoge kwaliteit wol vilt de maat is 18,5x20cm. Handwas 30°.
€15,00 €10,00

Onderzetter Silmu Grijs 17x18cm

Een prachtige design heeft deze Verso design Silmu vilten onderzetter in grijs én is ook nog eens duurzaam & functioneel Fins design. Mooi op de gedekte tafel en decoratief in je interieur, gemaakt in hoge kwaliteit wol vilt 17x18cm. Made in Finland.
€15,00 €10,00

Onderzetter Marja Geel -14x21cm

Verso design 100% wolvilt onderzetter Marja in trendy Geel dat is functioneel en tof Fins design tegelijk. Mooi op tafel een unieke onderzetter om elke dag te gebruiken, gemaakt in hoge kwaliteit wol vilt de maat is 14x21cm. Made in Finland.
€15,00 €10,00

Onderzetter Papu Geel vilt 18,5x20cm

Prachtig organisch Fins design de wol vilt onderzetter Papu small van Verso Design, in de kekke kleur geel. Een plaatje op de gedekte tafel een onderzetter om elke dag te gebruiken, gemaakt van hoge kwaliteit wol vilt de maat is 18,5x20cm. Made in Finland
€15,00 €10,00