Scandinavisch design placemats

Gave, stoere en functionele placemats de Deense merk LindDNA en Marimekko uit Finland.
Praktische en uniek Nordic design in toffe dessins van placemats tot tafellopers gemaakt van leer in de unieke Curve vorm Of prachtig rechthoekig geweven. Zo wordt de gedekte tafel een feestje om te zien!

Lees meer

Placemat Curve L – Hippo Olive

De Lind DNA Curve Large placemat in Hippo leer Olive green beschermt je tafel tegen kringen of vlekken. Het leer is soepel en maak je makkelijk schoon met een vochtige doek. Maat 37x44cm en made in Denmark. Stijlvol en duurzaam Deens design.

Placemat Curve L Nupo burned Curry

Lind DNA Placemat Curve Large in Nupo Burned Curry is gemaakt in een uniek materiaal namelijk gerecycled leer mixed met natuurlijk rubber, wat zorgt voor een waterdichte en af te nemen placemat, de maat is 37x44cm en ook zo fijn: lifetime guarantee!

Placemat Unikko rood 31x42cm

Het favoriete Marimekko Unikko design fleurt de eettafel op dankzij de mooie dubbelzijdige Unikko placemat. Deze duurzame katoenen placemat met acrylcoating van Marimekko hebben het unieke Pieni Unikko motief in rood tinten. Maat placemat 31x42cm.

Placemat Curve L double bruin -zand

Lind DNA Placemat-37x44cm- Curve L Double is duurzaam Deens design. Gemaakt in een uniek materiaal; gerecycled leer mixed met rubber, dat maakt de placemat waterdicht en makkelijk af te nemen. Is omkeerbaar, de ene zijde is bruin, de andere zand kleur.

Clean & Care reinigingsspray 250ml

De Lind DNA Clean & Care reinigingsspray maakt de leren Lind DNA producten grondig schoon. Plus het versterkt de kleur van het Lind DNA product en ruikt het heerlijk fris :-) Kan direct op het oppervlak worden aangebracht of op een vochtig doekje.

Placemat Curve Leer double Roze – Grijs

Deze Lind DNA Placemat Curve Large -37x44cm- is dubbelzijdig te gebruiken, de ene zijde is Roze, de andere licht Grijs. Uniek materiaal van gerecycled leer mixed met rubber wat zorgt voor een waterdichte en makkelijk af te nemen placemat.

Placemat Curve double Army Green- Nature

Leren Lind DNA Placemat Curve double -37x44cm- Uniek van gerecycled leer met 20% natuur rubber, wat de placemat waterafstotend en sterk maakt. De placemat kan je aan 2 kanten gebruiken de ene zijde is army green de andere naturel bruin van kleur.

Placemat Curve L Nupo Sand

De Lind DNA leren Placemat Curve Large in nupo sand kleur is gemaakt in een uniek materiaal namelijk gerecycled leer mixed met natuurlijk rubber, wat zorgt voor een waterdichte en af te nemen placemat, de maat is 37x44cm. Made in Denmark.

Placemat Curve leer Purple Zwart

Leren Lind DNA Placemat Curve double -37x44cm- Mix van gerecycled leer met 20% natuur rubber, wat de placemat waterafstotend en sterk maakt. De Curve Large kan je aan beide kanten gebruiken de ene zijde is nupo zwart en de andere nupo purple van kleur.

Placemat Curve Nupo Licht blauw

Lind DNA leren enkelzijdige Placemat Curve L in Nupo licht blauw. Het beschermt je tafel tegen vlekken en krassen. Het Nupo licht blauwe leer is soepel en maak je makkelijk schoon met een vochtige doek. Maat 37x44cm made in Denmark.

Placemat Curve double leer zwart bruin

Lind DNA leren Placemat Curve Large double -37x44cm-. Gemaakt van gerecycled leer met 20% natuur rubber, wat de placemat waterafstotend en sterk maakt. De Curve Large is omkeerbaar de ene zijde is zwart en de andere naturel leer. Superhandig toch?

Placemat Curve L Nupo Rose

Lind DNA Placemat Curve Large nupo rose is gemaakt in een uniek materiaal namelijk gerecycled leer mixed met natuurlijk rubber, wat zorgt voor een waterdichte en af te nemen placemat, de maat is 37x44cm en ook zo fijn: lifetime guarantee!