Scandinavisch design placemats in siliconen of leer

Gave, stoere en functionele placemats de Deense merken OYOY Living design en LindDNA.
Praktische en stoere siliconen placemats in unieke grafische dessins tot tafellopers & placemats gemaakt van leer in unieke vormen. Zo wordt de gedekte tafel een feestje om te zien!

Lees meer

Placemat Leer pastel groen - antraciet

Uniek Deens design Lind DNA Placemat Curve large double is gemaakt in een unieke mix van gerecycled leer met rubber. De Curve placemat is aan beide zijden te gebruiken de ene zijde is pastel groen, de andere antraciet, de maat: 37x44cm.

Placemat Curve double leer zwart bruin

Lind DNA leren Placemat Curve Large double -37x44cm-. Gemaakt van gerecycled leer met 20% natuur rubber, wat de placemat waterafstotend en sterk maakt. De Curve Large is omkeerbaar de ene zijde is zwart en de andere naturel leer. Superhandig toch?

Curve Placemat leer antraciet /licht grijs

Functioneel Deens design Lind DNA Curve L placemat -37X44cm- gemaakt van gerecycled leer mixed met rubber, wat de placemat waterafstotend en sterk maakt. Tweezijdig te gebruiken of Antraciet of de andere zijde prachtig licht Grijs. Made in Denmark!

Placemat Curve L bruin / zand

Lind DNA Placemat-37x44cm- Curve L Double is duurzaam Deens design. Gemaakt in een uniek materiaal; gerecycled leer mixed met rubber, dat maakt de placemat waterdicht en makkelijk af te nemen. Is omkeerbaar, de ene zijde is bruin, de andere zand kleur.

2 X Placemat Clay Zwart

Deens design en super functioneel; placemats -45x34 x0,15cm- van OYOY van 100% siliconen, makkelijk afwasbaar en handig in gebruik. . Strak Scandinavische design in de kleur Klei met zwarte grafische print. Verpakt per 2 stuks in dezelfde print & kleur.

Placemat KIKKER pastel groen

Lind DNA vrolijke leren kinder placemat KIKKER -frog- in pastel groen. Knoeien mag! Gemaakt van gereyceld leer, vuil & waterafstotend, super handig dus! Niet alleen leuk voor je kind maar ook vrolijk op de gedekte tafel. Maat 38x28cm.

Placemat curve double walnut wood -zwart

Lind DNA placemat gemaakt van combi walnoot hout en leer, pure luxe en uniek! Stoer functioneel Deens design de Curve L placemat -37X44cm- in walnut wood en zwart bull leer, de placemat is waterafstotend en sterk. Tweezijdig te gebruiken, super toch!

Curve L placemat leer blauw /grijs

De Lind DNA Placemat Curve Large -37x44cm- in een uniek materiaal; gerecycled leer mixed met rubber, wat zorgt voor een waterdichte en af te nemen placemat. De Curve placemat is omkeerbaar de ene zijde is licht Blauw, de andere licht Grijs.

Placemat Curve L blauw / zwart leer

Lind DNA Placemat Curve Large double is gemaakt in een uniek materiaal; gerecycled leer mixed met rubber, wat zorgt voor een waterdichte en af te nemen placemat. De Curve placemat is omkeerbaar, de ene zijde is blauw, de andere kant zwart, maat: 37x44cm.

set Placemats Donker Grijs

Design en functionaliteit komen samen in deze prachtig OYOY placemats -45x34x0,15cm-. 100% siliconen, makkelijk afwasbaar en handig in gebruik. Mooie Scandinavische grafische zeshoek print in donker grijs met licht vergrijsd groen. Verpakt per 2 stuks.

Siliconen Placemats MADO grijs

De vierkante siliconen placemats MADO van OYOY Living design is een voorbeeld van stoer, trendy en functioneel Deens design mede door de strakke grafische Nordic print . Van 100% siliconen, makkelijk afwasbaar, handig in gebruik. Verpakt per 2 stuks.

set Placemats rond antraciet

Super leuk! OYOY living design ronde placemats met een doorsnede van 38cm, lekker groot! Gemaakt van 100% siliconen, makkelijk afwasbaar en handig in gebruik. In een strak antraciet grafische Scandinavische patroon . Verpakt per 2 stuks.

Placemat WOLK leer blauw

Stoere kids placemats van Lind DNA, deze vrolijk WOLK -Cloud- in licht blauw leer, maakt elk kind blij aan tafel, zo is het bordje snel leeg! Placemat Cloud is gemaakt van gerecyceld leer, makkelijk schoon te maken en lekker stoer! 38x31cm.

Placemat Curve leer Purple Zwart

Leren Lind DNA Placemat Curve double -37x44cm- Mix van gerecycled leer met 20% natuur rubber, wat de placemat waterafstotend en sterk maakt. De Curve Large kan je aan beide kanten gebruiken de ene zijde is nupo zwart en de andere nupo purple van kleur.

Placemat Beer Bruin leer

Placemat Beer van Lind DNA Denmark in naturel bruin leer is lekker stoer en super vrolijk voor elk kind, gemaakt van gerecyceld leer met rubber en makkelijk schoon te maken, dus knoeien mag! Maat 38x30cmx1,6cm.

Placemat Beer licht grijs leer

De kinderplacemat BEER van Lind DNA in licht grijs leer is vrolijk en stoer. Een Deens top design in een unieke mix van recyceld leer met rubber. Super gemakkelijk schoon te maken, dus knoeien mag! Maat 38x30cm. Made in Denmark!

Placemat AAP licht grijs

Lind DNA kinder placemat AAP -monkey- in licht grijs leer. Puur Scandinavisch design en made in Denmark. Knoeien mag want de placemat is vuil en waterafstotend... Super handig toch? Ruime maat 38x28cm . Zo komt het bordje zonder problemen leeg.

set Placemats Ponyo Groen

Scandinavisch design en functionaliteit komen samen in deze siliconen set placemats 45x34x0,15cm van OYOY Living design. Makkelijk afwasbaar, handig in gebruik, en zijn stroef. De kleur is groen met een zwarte grafische print. Designer Lotte Fynboe.

2 X Placemat licht grijs

Scandinavisch design en functionaliteit komen samen in deze prachtige OYOY Living design placemats. Gemaakt van 100% siliconen, makkelijk afwasbaar en handig in gebruik. Maat 45 X 34 X 0,3cm. Kleur licht grijs met witte print.

set Placemats Pale Grey Blue

Functionaliteit en Deens design komen samen in deze prachtige vergrijsd blauwe placemats - 45 X 34 X 0,15cm - 100% siliconen, makkelijk afwasbaar en handig in gebruik. Strak grafisch Scandinavisch design met een vleugje Japan erin. Verpakt per 2 stuks.