Deens Design keukenaccessoires duurzaam, stoer en uniek

Voor de keuken hebben wij een fraaie collectie keuken benodigdheden zoals keukenaccessoires, super gave placemats, snijplanken, dienbladen, peper- en zoutmolens, onderzetters en nog veel meer. En niet te vergeten heel mooi serviesgoed van puur Scandinavisch design, van schalen groot en klein tot mokken en theepotten gemaakt van hoogwaardig keramiek van 100% unieke Scandinavische merken.

De Scandinavische keuken

De Scandinavische keuken staat in de spotlights, je hebt er vast ook al eens erover gelezen in de magazines. Ook zijn er verschillende kookboeken over de Nordic Keuken te verkrijgen, menig etentje heeft gerechten met een Scandic twist op het menu staan tegenwoordig, het is dan ook “hygge”. Kortom de Scandinavische keuken is booming!

Maar buiten allerlei heerlijke gerechten uit het Noorden zijn de Scandinavische keuken accessoires ook zeer gewild. Ze zijn functioneel, vaak eenvoudig van design, doordacht, tijdloos en van hoge kwaliteit, maar dat mag je ook wel verwachten van design uit Scandinavië.

Ook aan tafel en tijdens de bereiding in de keuken telt het detail, de eenvoud van strak tijdloos keramiek tot warm hout. Wij hebben een prachtige collectie met allerlei verschillende Nordic design keuken benodigdheden in de webshop, van keukenaccessoires tot placemats, maar ook onderzetters, servies, dienbladen en keukendoeken.

Placemats 100% Deens design

De placemats van OYOY Living design zijn super gaaf! Ze zijn erin 3 verschillende vormen namelijk  rechthoekig, rond of vierkant. Gemaakt van honderd procent siliconen, met de mooie eigenschap dat ze oersterk zijn, makkelijk schoon te maken onder warme kraan en ze zijn voorzien van strakke Nordic prints in eigentijdse stoere kleuren.
Van Lind DNA hebben wij de serie Curve double large placemats opgenomen. Unieke placemats in een mix van leer en natuur rubber wat de placemats, soepel, afneembaar en uniek maakt!

Duurzame keukenaccessoires van Skagerak Denmark

Van snijplank tot pepermolen en van brood box tot kruidenrek de keuken accessoires collectie van Skagerak is subliem om te zien en om dagelijks te gebruiken. Functioneel Deens design met een eigentijdse twist welke duurzaam is door het gebruik van FSC oak.

Servies en schalen in stoer zwart wit

De Omaggio schalen en servies goed van Kähler design Denmark is tijdloos en zeer populair door zijn witte keramiek basis met de zwarte horizontale strepen. Weet je dat deze zwarte strepen er handmatig erop worden geschilderd? Dat maak deze collectie ook zo geliefd en uniek!
De witte Nordic serie servies schalen en potjes van Skagerak Denmark hebben dat subtiele Scandinavisch effect. De keramiek schalen zijn mat wit aan de buitenzijde en hebben een glans  glazuur laag aan de binnenzijde. Prachtig om te zien en ontworpen om dagelijks te gebruiken.

Van dienbladen heb je er nooit genoeg

Een fraaie serie dienbladen vinden wij zelf: van duurzame dienbladen van Skagerak Denmark in fsc oak in rechthoekige en ronde vormen tot strakke sterke kunststof serveerbladen uit de collectie van Neon Living. Voor welk dienblad ga jij?

Lees meer