Skagerak Denmark

Het Deense merk Skagerak Denmark is een echt familiebedrijf dat zijn wortels heeft in het hoge noorden van het Deense Jutland. Van oorsprong maakte het houtbewerkingsbedrijf alleen outdoor meubelen in teak hout onder de merknaam Trip Trap. Tegenwoordig is het een Deens design merk met een brede collectie indoor en outdoor meubelen én een prachtig scala van interieur accessoires. De liefde voor hout, het leveren van top kwaliteit plus de functionaliteit in combinatie met een fraai Nordic design zit in hun DNA verweven.

Zoals de founders van Skagerak zelf zeggen: “Onze passie voor hout en onze focus op kwaliteit zijn intact gebleven, maar tegelijk zijn wij geëvolueerd naar een modern Scandinavisch merk met een uitgebreide selectie van hedendaagse producten in een breed scala van materialen, gemaakt door zowel gevestigde ontwerpers als up-and-coming talenten”

De ambitie van Skagerak is om alleen duurzame producten te creëren. Producten voor het dagelijkse leven, voor mensen van alle leeftijden. Gemaakt met vakmanschap in een hoge kwaliteit, milieu vriendelijk en functioneel is [ FSC hout] en natuurlijk in de fraaie Deense design stijl… kortom een mooie brede collectie om heel veel te kunnen gebruiken, dag in dag uit!

Lees meer