Glasilium vaas met het W-O-W effect

Eva Levin is het creatieve brein achter het prachtige merk Scandinavia Form uit Zweden. Zij wilde iets creëeren wat buiten naar binnen kon brengen. De prachtige transparante glazen Glasilium vazen creëert een nieuwe manier om planten en bloemen te presenteren. Eyecatchers door hun eenvoud!

De transparant glazen bol vaas Glasilium is afgewerkt met een koperen óf zwarte steel ( buis ) en naturel óf zwart gekleurde kurk. Prachtig om een enkele bloem, grasstro, tak of blad in te stijlen. De stengel wordt in de vaas geplaatst alsof hij zo uit de natuur verder groeit.

Glasilium vaas een blikvanger

Vul de transparante glasilium vaas met water door simpelweg de kurk met het buisje van de glazen vaas te halen. Zet de kurk en de buis daarna weer terug en plaats de bloem, tak of plant en plaats de vaas waar je wilt. Een ware blikvanger voor elke ruimte! Mooi in de living, kantoor ja waar eigenlijk niet?

Glazen vaas in twee uitvoeringen en vijf maten


Voor iedereen is er wel een passende maat Glasilium vaas :-)
De glasilium vazen zijn er in 5 maten en in twee kleur stellingen van kleur kurk + buis.

Uitgevoerd in transparant glas met zwarte kurk en buis óf een transparant glazen bol vaas met naturel kleurige kurk en copper kleur buis. De maten: D65 x H110mm - D85  x H135mm - D120 x H145mm - D200  x  H300mm en de grootste D380 x H560mm

Creëer je eigen natuur in huis

Met een Glasilium vaas kan je meer ontdekken met en over de natuur. Bouw een landschap binnenin de vaas, of ga verder dan de vaas en laat de items binnenin groeien. Er zijn veel manieren om Glasilium te gebruiken. Het uitvoering is aan jou. Op de foto’s worden al wat mogelijkheden geshowd.

Onderhoud glasilium vaas

Koper krijgt na verloop van tijd een mooi patina. Afhankelijk van de omgeving verandert de kleur op natuurlijke wijze. De koperen steel / buis kan je polijsten met een vochtige zachte doek en koperpoets. Het glas moet apart met de hand worden gewassen in lauw water en zorgvuldig worden afgespoeld en gedroogd. Niet wassen in de vaatwasser. Als er kalk of plak op het glas verschijnt, giet dan een beetje citroenzuur of citroensap in de vaas en buis en was het. Je kunt de kalk ook verwijderen als je een beetje rijst en citroenzuur doet en de vaas schudt. Spoel af met warm water.

Veel plezier alvast van de Scandinavia Form Glasilium vaas!

Lees meer