Mette Handberg art posters & cards - Denmark

Met de art prints posters & cards van METTE HANDBERG krijgen je muren een verfrissende en tijdloze expressie - met een moderne Nordic look. Haar werk wordt beschreven als "vrouwelijke en poëtisch". Buiten de art prints poster & cards is er nu óók een Mette Handberg fraaie keukenaccessoires collectie.

Designer Mette Handberg - nét even anders Deens design

Designer Mette Handberg verschilt met name door haar gebruik van alternatief en ongeautoriseerde schilder technieken. Haar inspiratie haalt Mette vaak uit de natuur en komt vaak voor in haar werk. Mette Handberg studeerde aan de Polimoda in Florence en FIT in New York, waar ze in 1996 afstudeerde als modeontwerper. Na Mette's afstuderen werkte ze als Fashion Designer internationaal bij enkele van de grote modehuizen en heeft ze sindsdien gewoond in Florence, New York en Parijs. Zo als zij zelf zegt:
 "Ik ben een modeontwerper qua opleiding, en een kunstenaar in mijn hoofd. Mijn uitgebreide internationale woon en werkervaringen en Deense achtergrond blijven mijn ontwerpen en mijn kunst beïnvloeden.”

Design keukenaccessoires by Mette Handberg

Nieuw in de collectie van Mette Handberg is de in de lente van 2019 gelanceerde nieuwe keukencollectie voor zowel binnen als buiten. Kies uit keukendoeken, sponsen cq vaatdoekjes, snij- serveerplanken en trays / dienbladen in verschillende maten en vormen. Alle producten worden geleverd met een selectie van de meest populaire kunstafdrukken. Verschillende items zijn handgemaakt.  Alle producten zijn van hoge kwaliteit in combinatie met milieuvriendelijke en lokale productie. Alle items zijn ontworpen in Denemarken en zijn geproduceerd in Zweden.

 Lees meer
Geen producten gevonden...