NAVET

Clamp Tray Small Off White Ø15cm

De Clamp Tray Off Wit Small– zwevend plateau- van Navet klem je makkelijk en trendy aan tafels, vensterbanken of wandplanken om je mooie spulletjes nog nét wat meer in het zonnetje te zetten. De Clamp Tray S heeft een doorsnede van 15cm . kleur RAL 9001

Clamp Tray Small Moss Ø15cm

De Clamp Tray Moss groen Small– zwevend plateau- van Navet klem je makkelijk en trendy aan tafels, vensterbanken of wandplanken om je mooie spulletjes nog nét wat meer in het zonnetje te zetten. De Moss groene Clamp tray is 15cm in doorsnede.

Clamp Tray Large Mosterd Ø 25cm

Deze Clamp Tray Large van NAVET Sthlm in mosterd geel is ontworpen door een design collectief uit Zweden. De Clamp Tray -Ø 25cm- klem je aan tafels, vensterbanken of planken om mooie items net wat meer in het zonnetje te zetten of extra ruimte te creëren.

Clamp Tray Large Moss groen

Clamp Tray Large Moss groen van NAVET Sthlm is ontworpen door een Zweeds design collectief. Het dienblad -Ø 25cm- klem je aan tafels, vensterbanken of planken om mooie items nog net wat meer in het zonnetje te zetten of extra ruimte te creëren.

Clamp Tray Small Powder Ø15cm

De supermooie Clamp Tray Small– zwevend plateau- van Navet klem je aan tafels, vensterbanken of wandplanken om je mooie spulletjes nog nét wat meer in het zonnetje te zetten. Deze Clamp Tray is Powder rose van kleur en heeft een doorsnede van 15cm.

Clamp Tray Small Mustard Ø15cm

De Clamp Tray Small in Mustard kleur– zwevend plateau- van Navet klem je makkelijk aan de tafel, vensterbank of wandplank om je mooie spulletjes nog nét wat meer in het zonnetje te zetten. De Clamp tray is 15cm in doorsnede Waar ga jij hem plaatsen ?

Clamp Tray OAT – beige Ø 25cm

De toffe Clamp Tray large in OAT beige kleur -Ø25cm- klem je aan de tafel, vensterbank of wandplank om al je mooie items nét wat meer in het zonnetje te zetten of om extra ruimte te creëren. Mooi in de living, keuken, slaapkamer of op je thuis werkplek.