Mette Handberg

Poster Embracing Silhouette

Zo mooi deze vrouwelijke line drawing poster Embracing Silhouette van art designer Mette Handberg. Deense moderne kunst op A3 formaat. Het origineel wordt afgedrukt op kunstpapier van hoge kwaliteit. Moderne kunst gewoon bij jou thuis aan de muur!

set 4 art cards – mini posters no.1

Vier prachtige art-cards – mini posters in de maat A5 van de Deense art designer Mette Handberg - gebruik ze als mooie groet of hang ze op aan je muur. Pakket no 1; vier zwart-witte kunstkaarten -met een vleugje goud- in een complimenterende combinatie.
€36,00 €20,00

Poster REFLECTIONS – A3

Art designer Mette Handberg is de designer van de abstracte art print Reflections. De poster is gemaakt als een abstract in grijs antraciet “cirkels & lijnen”. Zoals Mette zelf zegt: “Vormen en structuren facineren mij - en dit is een mix van beide“.
€49,00 €35,00

4x Art cards – mini posters no 3

Vier Art-cards – mini posters van Deense art designer Mette Handberg - gebruik ze voor een mooie groet of hang ze op aan je muur. Pakket van vier zwart-witte kunstkaarten -met een vleugje roze- in een complimenterende combinatie. Maat 15x21cm.
€36,00 €20,00

Poster DOG Art Print A3

Poster DOG van art designer Mette Handberg, neergezet met een paar eenvoudige lijnen. Een fraai stukje Deens design de art print poster, mooi in ieders interieurs. De illustratie is gedrukt op mooi zwaar kunstpapier met een mat oppervlak. Formaat A3.

Snij-serveerplank Scribbles 31x21cm

Cutting board Scribbles is een snij en serveerplank in één en voegt luxe toe aan de keuken. Een prachtig art design prijkt op deze snij- serveerplank van designer Mette Handberg. Handgemaakt, praktisch, elegant en multifunctioneel. Maat 31x21cm.
€32,50 €22,50

Poster A For Abstract - A3

Van de Deense Art designer Mette Handberg is deze art print A For Abstract. De poster is gemaakt als een abstract in de tinten zilver en blauw. Zoals Mette zegt: “Ik ben altijd gefascineerd geweest door vormen & structuren, dit is een mix van beide“.
€49,00 €35,00

Poster CAT art print A3

Deze Cat poster eendesign van de Deense art designer Mette Handberg komt uit de One Line serie. De simpele belijning geeft een zeer fraaie impressie weer van dé kat. Voor de katten liefhebbers onder ons een must have voor in je interieur :-)

Snij-serveerplank Strokes 31x21cm

Mette Handberg Denmark cutting board Strokes - snij- serveerplank - voegt luxe van alledag toe aan de keuken. Een prachtig met art design gedecoreerde snij- serveerplank in zwart wit - handgemaakt, praktisch, elegant & functioneel. Maat 31x21cm.
€32,50 €22,50

Keukendoek Strokes 50x70cm

Mette Handberg keukenaccessoires ; Theedoek Strokes - Deens design - brengt luxe in de keuken. De mix van katoen & linnen zorgt dat de theedoek op natuurlijke wijze heerlijk zacht wordt, terwijl de duurzaamheid en het absorptievermogen behouden blijft.
€17,50 €12,50

Vaatdoek set One Line Female

Vaatdoek set One Line Female van Mette Handberg dat is functioneel Deens design. Deze innovatieve vaatdoekjes zijn composteerbaar en 100% vrij van micro-plastic en schadelijke chemicaliën. De art prints geven een artistiek tintje aan je keuken.

Poster SIGN - Limited Edition

Zo gaaf art poster SIGN - Limited Edition van art designer Mette Handberg. Deense moderne kunst op A3 formaat, met de hand ondertekend en genummerd 1-200. Het origineel wordt afgedrukt op kunstpapier van hoge kwaliteit. Moderne kunst voor bij jou thuis!

Vaatdoek set Strokes 17x20cm

Mette Handberg - Art print vaatdoek set Strokes een mooi voorbeeld van functioneel & milieuvriendelijk Deens design. Deze innovatieve vaatdoekjes zijn composteerbaar en volledig vrij van micro-plastic en schadelijke chemicaliën. Maat 17x20cm.

Vaatdoek set Scribbles 17x20cm

Mette Handberg keukenaccessoires - artistieke art print vaatdoek Scribbles dat is functioneel Deens design
en ook milieuvriendelijke en esthetisch Deze innovatieve vaatdoekjes zijn composteerbaar en vrij van micro-plastic en schadelijke chemicaliën

Theedoek Scibbles cotton/linnen

Theedoek Scribbles - van Deense designer Mette Handberg- brengt luxe van alledag in de keuken. De mix van katoen & linnen zorgt ervoor dat de theedoek op natuurlijke wijze zacht wordt, terwijl de duurzaamheid en het absorptievermogen behouden blijft.
€17,50 €12,50

Dienblad Scribbles Z/W– 43x33cm

Prachtig Deens art design Tray – dienblad – Scribbles van Mette Handberg Denmark. Een handig dienblad perfect voor het serveren van een ontbijt of een glas wijn en snacks. Maat 43x33cm – fsc gecertificeerd berken fineer met melanine.
€44,00 €29,00

Theedoek One Line Female Z/W

Theedoek One Line Female is een design van de Deense Mette Handberg. De mix van katoen & linnen zorgt ervoor dat de theedoek op natuurlijke wijze zacht wordt door het gebruik, terwijl de duurzaamheid en het absorptievermogen behouden blijft.
€17,50 €12,50

Poster Morning Coffee - Limited Edition

Poster Morning Coffee van de Deense art designer Mette Handberg is een abstracte kunstdruk én een limited edition gesigneerd en genummerd 1-200. Gemaakt met inkt en koffie in natuurlijke en rustige kleuren. Het formaat is A3 – 30x42cm.

One Line Female Curry - Limited Edition

Prachtige poster One Line Female Curry - Limited Edition van Mette Handberg. Deense moderne kunst op A3 formaat, met de hand ondertekend en genummerd 1-200. Het origineel wordt afgedrukt op kunstpapier van hoge kwaliteit. Danish art design bij jou thuis!

Poster STROKES Z/W - A4

Mette Handberg art poster STROKES in modern zwart wit art print is handgemaakt. Perfect voor het creëren van een unieke art galerij muur in je interieur. Maat van de poster A4 = H29,7 x B21cm. Uniek en prachtig tijdloos Deens art design.