Mette Handberg

Poster Golden Abstract A3

Mette Handberg art poster Golden Abstract is handgemaakt met zwarte inkt en gouden effecten. Perfect voor het creëren van een unieke art gallerywall. Maat van de poster A3. Modern, eigentijds Deens Art design passend in elk -Nordic- interieur.

Poster A For Abstract - A3

Van de Deense Art designer Mette Handberg is deze art print A For Abstract. De poster is gemaakt als een abstract in de tinten zilver en blauw. Zoals Mette zegt: “Ik ben altijd gefascineerd geweest door vormen & structuren, dit is een mix van beide“.

Poster Embracing Silhouette

Zo mooi deze vrouwelijke line drawing poster Embracing Silhouette van art designer Mette Handberg. Deense moderne kunst op A3 formaat. Het origineel wordt afgedrukt op kunstpapier van hoge kwaliteit. Moderne kunst gewoon bij jou thuis aan de muur!

Poster CAT art print A3

Deze Cat poster eendesign van de Deense art designer Mette Handberg komt uit de One Line serie. De simpele belijning geeft een zeer fraaie impressie weer van dé kat. Voor de katten liefhebbers onder ons een must have voor in je interieur :-)

Poster REFLECTIONS – A3

Art designer Mette Handberg is de designer van de abstracte art print Reflections. De poster is gemaakt als een abstract in grijs antraciet “cirkels & lijnen”. Zoals Mette zelf zegt: “Vormen en structuren facineren mij - en dit is een mix van beide“.

set art cards – mini posters no.1

Vier prachtige art-cards – mini posters in de maat A5 van de Deense art designer Mette Handberg - gebruik ze als mooie groet of hang ze op aan je muur. Pakket no 1; vier zwart-witte kunstkaarten -met een vleugje goud- in een complimenterende combinatie.

Vaatdoek set Strokes 17x20cm

Mette Handberg - Art print vaatdoek set Strokes een mooi voorbeeld van functioneel & milieuvriendelijk Deens design. Deze innovatieve vaatdoekjes zijn composteerbaar en volledig vrij van micro-plastic en schadelijke chemicaliën. Maat 17x20cm.

One Line Female Curry - Limited Edition

Prachtige poster One Line Female Curry - Limited Edition van Mette Handberg. Deense moderne kunst op A3 formaat, met de hand ondertekend en genummerd 1-200. Het origineel wordt afgedrukt op kunstpapier van hoge kwaliteit. Danish art design bij jou thuis!

Poster SIGN - Limited Edition

Zo gaaf art poster SIGN - Limited Edition van art designer Mette Handberg. Deense moderne kunst op A3 formaat, met de hand ondertekend en genummerd 1-200. Het origineel wordt afgedrukt op kunstpapier van hoge kwaliteit. Moderne kunst voor bij jou thuis!

Snij-serveerplank Scribbles 31x21cm

Cutting board Scribbles is een snij en serveerplank in één en voegt luxe toe aan de keuken. Een prachtig art design prijkt op deze snij- serveerplank van designer Mette Handberg. Handgemaakt, praktisch, elegant en multifunctioneel. Maat 31x21cm.

Poster DOG Art Print A3

Poster DOG van art designer Mette Handberg, neergezet met een paar eenvoudige lijnen. Een fraai stukje Deens design de art print poster, mooi in ieders interieurs. De illustratie is gedrukt op mooi zwaar kunstpapier met een mat oppervlak. Formaat A3.

Keukendoek Strokes 50x70cm

Mette Handberg keukenaccessoires ; Theedoek Strokes - Deens design - brengt luxe in de keuken. De mix van katoen & linnen zorgt dat de theedoek op natuurlijke wijze heerlijk zacht wordt, terwijl de duurzaamheid en het absorptievermogen behouden blijft.

Theedoek Scibbles cotton/linnen

Theedoek Scribbles - van Deense designer Mette Handberg- brengt luxe van alledag in de keuken. De mix van katoen & linnen zorgt ervoor dat de theedoek op natuurlijke wijze zacht wordt, terwijl de duurzaamheid en het absorptievermogen behouden blijft.

Tray One Line Female – 27x20cm

Prachtig Deens design Tray One Line Female -27x20cm- een mooi Deens art design van Mette Handberg. Een handig dienblad perfect voor het serveren van een lunch of kopje koffie. Gemaakt van duurzaam fsc gecertificeerd berken fineer met melanine.

Poster Morning Coffee - Limited Edition

Poster Morning Coffee van de Deense art designer Mette Handberg is een abstracte kunstdruk én een limited edition gesigneerd en genummerd 1-200. Gemaakt met inkt en koffie in natuurlijke en rustige kleuren. Het formaat is A3 – 30x42cm.

Theedoek One Line Female Z/W

Theedoek One Line Female is een design van de Deense Mette Handberg. De mix van katoen & linnen zorgt ervoor dat de theedoek op natuurlijke wijze zacht wordt door het gebruik, terwijl de duurzaamheid en het absorptievermogen behouden blijft.

4x Art cards – mini posters no 3

Vier Art-cards – mini posters van Deense art designer Mette Handberg - gebruik ze voor een mooie groet of hang ze op aan je muur. Pakket van vier zwart-witte kunstkaarten -met een vleugje roze- in een complimenterende combinatie. Maat 15x21cm.

Poster STROKES Z/W - A4

Mette Handberg art poster STROKES in modern zwart wit art print is handgemaakt. Perfect voor het creëren van een unieke art galerij muur in je interieur. Maat van de poster A4 = H29,7 x B21cm. Uniek en prachtig tijdloos Deens art design.

Vaatdoek set Scribbles 17x20cm

Mette Handberg keukenaccessoires - artistieke art print vaatdoek Scribbles dat is functioneel Deens design
en ook milieuvriendelijke en esthetisch Deze innovatieve vaatdoekjes zijn composteerbaar en vrij van micro-plastic en schadelijke chemicaliën

Vaatdoek set One Line Female

Vaatdoek set One Line Female van Mette Handberg dat is functioneel Deens design. Deze innovatieve vaatdoekjes zijn composteerbaar en 100% vrij van micro-plastic en schadelijke chemicaliën. De art prints geven een artistiek tintje aan je keuken.