• LOVI 3D card Puffin Papegaaiduiker XL blauw 20cm - DIY
  • LOVI 3D card Puffin Papegaaiduiker XL blauw 20cm - DIY
  • LOVI 3D card Puffin Papegaaiduiker XL blauw 20cm - DIY
  • LOVI 3D card Puffin Papegaaiduiker XL blauw 20cm - DIY
  • LOVI 3D card Puffin Papegaaiduiker XL blauw 20cm - DIY

LOVI 3D card Puffin Papegaaiduiker XL blauw 20cm - DIY

Nieuw is de LOVI Finland 3d PUFFIN – Papegaaiduiker XL vogel 20cm in blauw met rode accenten. Wist jij dat de Papegaaiduiker vogels hun hele leven bij elkaar blijven? Nu als DIY kaart welke zonder lijm of gereedschap in elkaar te zetten is. Maat XL 20cm
Levertijd:
Voor 15:00 besteld zelfde dag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€69,00
Incl. btw

Puffin XL vogel blauw met rood

Prachtig is de nieuwste 3D card aanwinst in de LOVI Finland collectie deze mooie Puffin oftewel Papegaaiduiker XL vogel 20cm in blauw/naturel berkenhout met rode accenten. Deze bijzondere vogels kan je spotten in Scandinavië en IJsland, maar straks ook op je dressoir of wandplank, hoe leuk is dat? Een fraaie blikvanger voor elke vogel liefhebber. Wist jij dat papegaaiduikers vogels hun hele leven bij elkaar blijven? Zo leuk hé. Een uniek cadeau deze Puffin voor elke vogelspotter!

DIY 3 D card

De Puffin van LOVI uit Finland oftewel Papegaaiduiker XL vogel meet 20cm is nu nog een plat pakketje, maar jij zet deze als 3 d puzzel zonder lijm en gereedschap eenvoudig in elkaar :-) De Lovi Puffins zitten in platte kartonnen verpakkingen, zodat jij het plezier hebt om de vogel zelf in elkaar te zetten. Ondanks de vele onderdelen is de montage eenvoudig dankzij de geïllustreerde instructies in de verpakking.
Ps: De kleinere versie van de Puffin in maat small – 10cm hebben wij ook in de onze webshop collectie.

Duurzame bosbouw en herbeplanting

Alle Lovi producten worden volledig gemaakt van gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde Finse bossen. Na het omhakken en vellen van bomen wordt er weer herbeplant. Mede hierdoor groeit het bos in Noord-Europa harder aan dan dat het gekapt wordt :-) Omdat Lovi graag wil dat dit in de rest van de wereld ook zo wordt, doneert het elk jaar 5000 bomen aan gebieden in de wereld waar nieuwe bomen heel hard nodig zijn. Bijvoorbeeld als gevolg van grote droogte, erosie en overstromingen.

De Finse designer Anne Paso

Anne Paso is een bevlogen ontwerpster afkomstig uit Noordelijk Finland. Zij is verantwoordelijk voor de ontwerpen, de productie en de marketing van Lovi producten. Alle ontwerpen zijn gebaseerd op een gepatenteerd verbindingssysteem wat zorgt voor de stijlvolle en betoverende drie dimensionale figuren. Deze worden in Finland gemaakt van een hoge kwaliteit duurzaam berken multiplex en door het gepatenteerde verbindingssysteem kunnen de objecten zonder speciaal gereedschap of lijm in elkaar gezet worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen