Prachtige Scandinavisch design vazen - puur en uniek

Een Vaas van Scandinavisch design munt uit door zijn eenvoud, functionaliteit en tijdloze stijl. Wij hebben een fraaie collectie vazen van het Deense merk Kähler design & Skagerak Denmark én handmade vaasjes van Lindform uit Zweden. Puur en duurzaam Scandinavisch design die altijd mooi blijven in elk interieur. 

 

Lees meer

Fiducia Vaas Kandelaar set B45xH25cm

De Fiducia van Kähler design Denmark, is het nu een vaas of een kandelaar? De Fiducia is alles in één. Designer Louise Campbell bedacht deze vrolijke rij van bijzonder gevormde kandelaars en één bloem vazen. De maat: B45cmxH25cm. Materiaal: keramiek.

Vaas Bari XXL Grey H18cm

Wow - Lindform vaas Bari XXL Grey super mooi! De vaas is 18cm hoog met een handmatig aangebracht grijs streepjes design. De Bari serie is erg geliefd - is hand made van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje.

Vaasje Cecilia Dusty Red H9cm

Prachtig Lindform vaasje Cecilia –H9cm- in een fraaie Scandinavisch design. Het heeft een mooie dusty red kleur [ soort oud roze ] en is handmatig decoratief voorzien van verticale groefjes. Hand made in hoge kwaliteit porselein klei.
€27,50 €15,00

Vaasje Asti Small Grey H6cm

Lindform vaasje Asti small licht grijs -H6cm- is handgemaakt uit porseleinklei. Gemaakt van porseleinklei en op elk Asti vaasje worden de smalle decoratieve streepjes er handmatig op aangebracht, unieker kan je het niet maken puur handwerk.

Vaasje Flower melange H6cm

Lindform vaasjes zijn eindeloos mooi zeer decoratief zowel om te zien als om mee te stylen. Dit Flower Bud vaasje is mat en is aan de bovenzijde decoratief licht oker groen besprenkeld. Hand made in hoge kwaliteit porselein klei. Maat H6cm.

Vaasje Bari S – Sand Light H 6cm

Prachtige bol vorm heeft het Lindform Bari vaasje in Sand Light kleur – H6cm. De subtiele licht gekleurde zand spikkeltjes zijn handmatig erop gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design. Mooi als solitair of gecombineerd in een groepje.

Flying Flowers 58x42cm

Met de Flensted mobile “Flying Flowers” stel je je eigen -vliegende boeket- samen. Het mobiel heeft 4 glazen buisjes waarin je in elk een mooie bloem kan doen. Zo heb je een unieke mobiel die elke keer er anders uitziet. Maat 58x42cm.

Vaasje Bari L – Stone Stripe H10cm

Uniek en o zo prachtig het Lindform vaasje Bari Large Stone Stripe, wij zijn fan! De vaas is 10cm hoog. Alle Lindform vaasjes zijn handgemaakt van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje. mooi in elk interieur.

Vaasje Cecilia Wit H9cm

Zo mooi dit Lindform vaasje Cecilia –H9cm- in een fraaie Scandinavisch design. Sereen wit van kleur en fraai te combineren met de andere Lindform vaasjes. Hand made in hoge kwaliteit porselein klei. Zweeds design met subtiele oosterse invloeden.

Vaasje Bari L – Sand Light H10cm

Simpllicity first! dat gaat op voor het Lindform vaasje Bari L -H10cm- in Sand light kleur, zo super mooi! De vaas heeft subtiele zand korreltjes welke handmatig zijn aangebracht. Lindform vaasjes zijn van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Athen Small Stone Stripe H10cm

Het Lindform vaasje Athen is super geliefd, deze heeft het nieuwe Stone Stripe design -H10cm. Is dit niet dát vaasje wat je net zocht:-) Het heeft een matte uitstraling en is handgemaakt van hoge kwaliteit porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Kobe Grijs H9,5cm

Prachtig van vorm is dit Lindform vaasje KOBE grijs – H9,5cm. De subtiele grijze streepjes zijn handmatig erop gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design & hand made . Mooi om solitair neer te zetten of fraai gecombineerd in een groep vaasjes.

EDGE Vaas 25 terracotta

De Edge vaas van Skagerak Denmark in prachtige matte terracotta kleur is 25cm hoog. De voet en de hals zijn trapsgewijs opgebouwd, in een elegante Nordic stijl die ook nog eens stoer oogt. Een design van het design duo Stilleben voor Skagerak Denmark.

Vaasje Bari – Greenmelange H6cm

Nieuw in de collectie en super leuk dit Lindform Bari vaasje in greenmelange kleur – H6cm. Subtiele spikkeltjes op een vergrijsd groene basis. Duurzaam handmade Zweeds design. Mooi als solitair of gecombineerd in een groepje, wij zijn fan :-)

Vaasje Asti Small Wit - H6cm

Een mooie organische vorm heeft het Lindform vaasje Asti small wit -H6cm- Het vaasje is handgemaakt uit duurzaam porseleinklei. Het vaasje heeft een mooie “ruwe” structuur en is mat wit van kleur. Fraai duurzaam Scandinavisch design uit Zweden.

Vaas EDGE H20 terracotta

Vaas Edge 20 in stoer terracotta van Skagerak Denmark. Stijlvol ontwerp van design duo Stilleben, de voet en de hals zijn trapsgewijs opgebouwd, wat een elegante Deens design stijl weerspiegeld die ook stoer oogt. Deze Edge vaas is H20xØ9cm.

Vaasje Bari XL – Green H15cm

NIEUW! Zo gaaf deze prachtige Lindform vaas Bari XL in vergrijsd groen... wij zijn fan! De vaas is 15cm hoog. Alle Lindform vaasjes zijn handgemaakt van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje.

Vaasje Bari – Dark Sand H6cm

Super leuk dit Lindform Bari vaasje in dark Sand kleur – H6cm. De subtiele gekleurde Sand “korreltjes” zijn handmatig erop gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design. Mooi als solitair of gecombineerd in een groepje, wij zijn fan :-)

Vaasje Bari Licht Grijs H 6cm

"Simply the best "- daar is het Lindform vaasje Bari in mat licht grijs een goed voorbeeld van. Het Bari vaasje is klein maar fijn - H6cm- combineert en past altijd. Het vaasje is handgemaakt van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Athen Grijs streep H10cm

Dit Lindform vaasje Athen grijs met witte streep patroon is zo’n vaasje dat gewoon altijd past en combineert. Het vaasje is 10cm hoog en heeft een matte uitstraling. Handgemaakt van hoge kwaliteit porseleinklei maar wel geglazuurd aan de binnenzijde.