Prachtige vazen in keramiek & glas puur Scandinavisch design

Een Vaas van Scandinavisch design munt uit door zijn eenvoud, functionaliteit en tijdloze stijl. Wij hebben een fraaie collectie vazen van het Deense merk Kähler design en vaasjes van Lindform uit Zweden. Zoals de keramiek Omaggio vazen en de Fiducia, echte design klassiekers die altijd mooi blijven in elk interieur. 

 

Lees meer

Omaggio vaas H20cm zwart wit

Deze prachtige Omaggio vaas van Kähler Design Denmark is een design klassieker, designers Ditte Reckweg en Jelena Schou Nordentoft. De vaas heeft een witte basis en is afgewerkt met een zwart gestreept design wat zorgt voor een stijlvolle expressie.

Flying Flowers 58x42cm

Met de Flensted mobile “Flying Flowers” stel je je eigen -vliegende boeket- samen. Het mobiel heeft 4 glazen buisjes waarin je in elk een mooie bloem kan doen. Zo heb je een unieke mobiel die elke keer er anders uitziet. Maat 58x42cm.

Omaggio vaasjes H8cm, set van 3

Zo leuk! Omaggio mini vaasjes, set van 3 stuks van Kähler design Denmark. Elk vaasje heeft een ander zwart streep patroon. Leuk solitair of in een groepje, combineren maar! Designers: Ditte Reckweg & Jelena Schou Nordentoft. Maat van 1 vaasje H8xW5cm.

Vaas Hammerhøi H20cm antraciet

Super mooi deze grijs keramiek vaas - H20cm- uit de Hammershøi serie van Kähler Design Denmark. Een "klassiek" tijdloos design. Vul de vaas met een enkele tak of boeket of combineer meerdere Hammershøi vazen bij elkaar voor een Nordic stilleven.

Vaas Rica H19,5 roomwit

Zo gaaf! Vaas Rica van OYOY Living design Denmark. De vaas heeft een ronde vorm is handgemaakt plus heeft de vaas een mooi grafisch design. Solitair prachtig met een enkele bloem, maar in een groep een ware eye catcher. Maat 19,5x20cm

Fiducia Vaas Kandelaar set B45xH25cm

De Fiducia van Kähler design Denmark, is het nu een vaas of een kandelaar? De Fiducia is alles in één. Designer Louise Campbell bedacht deze vrolijke rij van bijzonder gevormde kandelaars en één bloem vazen. De maat: B45cmxH25cm. Materiaal: keramiek.

Vaasje Bari zwart H 6cm

Lindform vaasje Bari mat zwart - hoe een simpel design toch zo mooi kan zijn! Klein maar fijn vaasje - H6cm- maar dat gewoon altijd past en combineert. Het vaasje is mat zwart en is handgemaakt van porseleinklei - wel geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Bottle Grey Fade H8cm

Lindform vaasje Bottle Grey Fade -simpel qua design maar rijk in uitstraling! Hand made en van hoge kwaliteit porseleinklei. Super leuk met een enkele bloem of gewoon zónder… lekker basic, mooi zoals het Bottle vaasje -H8cm- gewoon is.

Vaasje Kobe Sprinkles H9,5cm

Lindform vaasjes die wil je gewoon hebben! Dit KOBE vaasje – H9,5cm- heeft een peer vorm qua design. Basis is off wit vergrijsde onderkant. Handgemaakt uit porseleinklei Prachtig met een enkele bloem of gewoon zonder - lekker simpel & basic.

EDGE Vaas 25 terracotta

De Edge vaas van Skagerak Denmark in prachtige matte terracotta kleur is 25cm hoog. De voet en de hals zijn trapsgewijs opgebouwd, in een elegante Nordic stijl die ook nog eens stoer oogt. Een design van het design duo Stilleben voor Skagerak Denmark.

Vaasje Flower melange H6cm

Lindform vaasjes zijn eindeloos mooi zeer decoratief zowel om te zien als om mee te stylen. Dit Flower Bud vaasje is mat en is aan de bovenzijde decoratief licht oker groen besprenkeld. Hand made in hoge kwaliteit porselein klei. Maat H6cm.

Bottle medium zwart H12cm

Lindform Bottle vaasje is simpel qua design maar rijk in uitstraling! Handmade in hoge kwaliteit porseleinklei en meet 12 cm hoog. Stylish met een enkele bloem of zónder… gewoon lekker simpel & basic, mooi zoals het Bottle vaasje eenvoudig is.

Vaas EDGE H20 terracotta

Vaas Edge 20 in stoer terracotta van Skagerak Denmark. Stijlvol ontwerp van design duo Stilleben, de voet en de hals zijn trapsgewijs opgebouwd, wat een elegante Deens design stijl weerspiegeld die ook stoer oogt. Deze Edge vaas is H20xØ9cm.

Vaasje Bari M - Grey Fade H 7,5cm

Uniek Zweeds design Lindform vaasje Bari Grey Fade , de bovenzijde is met streepjes gedecoreerd de onderste helft is wit. De Bari vaasjes zijn enorm populair en hebben een matte uitstraling + handgemaakt van porseleinklei + geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Athen Grijs streep H10cm

Dit Lindform vaasje Athen grijs met witte streep patroon is zo’n vaasje dat gewoon altijd past en combineert. Het vaasje is 10cm hoog en heeft een matte uitstraling. Handgemaakt van hoge kwaliteit porseleinklei maar wel geglazuurd aan de binnenzijde.

EDGE Vaas 16 terracotta

De prachtige Edge vaas van Skagerak Denmark in stoer terracotta is H16 x Ø8cm . Pracht design, de voet en de hals zijn trapsgewijs opgebouwd wat een elegante Nordic stijl weergeeft die ook stoer oogt. Een design van Stilleben voor Skagerak Denmark.

Vaas Hammerhøi H12.5cm antraciet

Puur Scandinavisch design, dit grijze keramiek vaasje, -H12,5cm- een “klassiek” gevormde vaas uit de Hammershøi serie van Kähler Design. Zet een enkele bloem erin en combineer het met de andere Hammershøi vazen.

Vaasje Flower Bud Dark Red H6cm

Nieuw in de Lindform collectie is vaasje Flower Bud in mat dark red. Lindform vaasjes zijn eindeloos mooi zowel om te zien als ook om mee te stylen. Hand made in hoge kwaliteit porselein klei. Maat H6cm. Duurzaam Scandinavisch design.

Vaas Ebba grijs H15cm

Vaas Ebba in mat grijs – H15cm- van Lindform uit Zweden is tijdloos Zweeds design met subtiele Oosterse invloeden erin verwerkt. Handmade uit porseleinklei vervaardigd. Top kwaliteit en eindeloos mooi om te zien en om mee te stylen.

Botanica Vaas Roze H19.5xØ24cm

Deze tijdloze keramiek Botanica vaas uit de collectie van Kähler Design Denmark heeft een strak Scandinavisch design look in een vergrijsde roze kleur. Elegant als solitair vaas en prachtig in de Botanica groep. De maat H19.5 x Ø24cm.