Prachtige vazen in keramiek & glas puur Scandinavisch design

Een Vaas van Scandinavisch design munt uit door zijn eenvoud, functionaliteit en tijdloze stijl. Wij hebben een fraaie collectie vazen van het Deense merk Kähler design en vaasjes van Lindform uit Zweden. Zoals de keramiek Omaggio vazen en de Fiducia, echte design klassiekers die altijd mooi blijven in elk interieur. 

 

Lees meer

Fiducia Vaas Kandelaar set B45xH25cm

De Fiducia van Kähler design Denmark, is het nu een vaas of een kandelaar? De Fiducia is alles in één. Designer Louise Campbell bedacht deze vrolijke rij van bijzonder gevormde kandelaars en één bloem vazen. De maat: B45cmxH25cm. Materiaal: keramiek.

Vaasje Bari Sprinkles wit 6cm

Dit Lindform kleine vaasje Bari sprinkles wit is een prachtig lief mini vaasje van 6 cm hoog. Hand made in hoge kwaliteit porseleinklei . Prachtig met een enkel bloem erin of gewoon zonder. Cool simpel & basic, mooi zoals ‘ie is. Uniek Zweeds design.

Bottle medium zwart H12cm

Lindform Bottle vaasje is simpel qua design maar rijk in uitstraling! Handmade in hoge kwaliteit porseleinklei en meet 12 cm hoog. Stylish met een enkele bloem of zónder… gewoon lekker simpel & basic, mooi zoals het Bottle vaasje eenvoudig is.

Flying Flowers 58x42cm

Met de Flensted mobile “Flying Flowers” stel je je eigen -vliegende boeket- samen. Het mobiel heeft 4 glazen buisjes waarin je in elk een mooie bloem kan doen. Zo heb je een unieke mobiel die elke keer er anders uitziet. Maat 58x42cm.

Vaas Bari XXL Grey H18cm

Wow - Lindform vaas Bari XXL Grey super mooi! De vaas is 18cm hoog met een handmatig aangebracht grijs streepjes design. De Bari serie is erg geliefd - is hand made van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje.

Vaasje Bari Licht Grijs H 6cm

"Simply the best "- daar is het Lindform vaasje Bari in mat licht grijs een goed voorbeeld van. Het Bari vaasje is klein maar fijn - H6cm- combineert en past altijd. Het vaasje is handgemaakt van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Bottle Grey Fade H8cm

Lindform vaasje Bottle Grey Fade -simpel qua design maar rijk in uitstraling! Hand made en van hoge kwaliteit porseleinklei. Super leuk met een enkele bloem of gewoon zónder… lekker basic, mooi zoals het Bottle vaasje -H8cm- gewoon is.

Vaasje Asti Small Wit - H6cm

Een mooie organische vorm heeft het Lindform vaasje Asti small wit -H6cm- Het vaasje is handgemaakt uit duurzaam porseleinklei. Het vaasje heeft een mooie “ruwe” structuur en is mat wit van kleur. Fraai duurzaam Scandinavisch design uit Zweden.

Vaasje Asti Small Grey H6cm

Lindform vaasje Asti small licht grijs -H6cm- is handgemaakt uit porseleinklei. Gemaakt van porseleinklei en op elk Asti vaasje worden de smalle decoratieve streepjes er handmatig op aangebracht, unieker kan je het niet maken puur handwerk.

Vaasje Athen Small Grijs H10cm

Het geliefde Lindform vaasje Athen grijs -H10cm- met zeer fijn streep patroon is net dát vaasje dat je zocht. Het heeft een matte uitstraling is handgemaakt van hoge kwaliteit porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Om eindeloos mee te stylen!

Vaas Ebba M – Dusty Red H11cm

Prachtig deze Lindform vaas Ebba in dusty red – H11cm- Super mooi Zweeds design waar een tikie Oosterse invloeden in zijn verwerkt. Handmade vervaardigd uit porseleinklei . Scandinavisch design van top kwaliteit en eindeloos mooi!

Vaasje Flower melange H6cm

Lindform vaasjes zijn eindeloos mooi zeer decoratief zowel om te zien als om mee te stylen. Dit Flower Bud vaasje is mat en is aan de bovenzijde decoratief licht oker groen besprenkeld. Hand made in hoge kwaliteit porselein klei. Maat H6cm.

Vaas Ebba Large licht grijs H15cm

Lindform vaas Ebba large in licht grijs – H15cm- is tijdloos Zweeds design waar Oosterse invloeden in zijn verwerkt. Handmade uit porseleinklei vervaardigd. Top kwaliteit en eindeloos mooi zowel in een groep als stand alone mooi met een enkele bloem.

Vaasje Athen Grijs streep H10cm

Dit Lindform vaasje Athen grijs met witte streep patroon is zo’n vaasje dat gewoon altijd past en combineert. Het vaasje is 10cm hoog en heeft een matte uitstraling. Handgemaakt van hoge kwaliteit porseleinklei maar wel geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Bari M – Sand H7,5cm

Prachtige bol vorm heeft het Lindform Bari vaasje in Sand kleur – H7,5cm. De subtiele licht gekleurde Sand “korreltjes” zijn handmatig erop gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design. Mooi als solitair of gecombineerd in een groepje.

Vaasje Bari L – Stone Stripe H10cm

Uniek en o zo prachtig het Lindform vaasje Bari Large Stone Stripe, wij zijn fan! De vaas is 10cm hoog. Alle Lindform vaasjes zijn handgemaakt van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje. mooi in elk interieur.

Vaasje Kobe Grijs H9,5cm

Prachtig van vorm is dit Lindform vaasje KOBE grijs – H9,5cm. De subtiele grijze streepjes zijn handmatig erop gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design & hand made . Mooi om solitair neer te zetten of fraai gecombineerd in een groep vaasjes.

Vaasje Bari – Dark Sand H6cm

Super leuk dit Lindform Bari vaasje in dark Sand kleur – H6cm. De subtiele gekleurde Sand “korreltjes” zijn handmatig erop gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design. Mooi als solitair of gecombineerd in een groepje, wij zijn fan :-)

Vaasje Cecilia Wit H9cm

Zo mooi dit Lindform vaasje Cecilia –H9cm- in een fraaie Scandinavisch design. Sereen wit van kleur en fraai te combineren met de andere Lindform vaasjes. Hand made in hoge kwaliteit porselein klei. Zweeds design met subtiele oosterse invloeden.

Vaasje Kobe Wit H9,5cm

Lindform KOBE vaasje in wit – H9,5cm- fraaie peer vorm qua design. Handgemaakt uit porseleinklei. Prachtig met een enkel bloemetje erin of gewoon zonder, mooi als solitair of in een groepje. Duurzaam Zweeds design met oosterse invloeden.