Glasilium vaas met het W-O-W effect

Eva Levin is het creatieve brein achter het prachtige merk Scandinavia Form uit Zweden. Zij wilde iets creëeren wat buiten naar binnen kon brengen. De prachtige transparante glazen Glasilium vazen creëert een nieuwe manier om planten en bloemen te presenteren. Eyecatchers door hun eenvoud!

De transparant glazen bol vaas Glasilium is afgewerkt met een koperen óf zwarte steel ( buis ) en naturel óf zwart gekleurde kurk. Prachtig om een enkele bloem, grasstro, tak of blad in te stijlen. De stengel wordt in de vaas geplaatst alsof hij zo uit de natuur verder groeit.

Glasilium vaas een blikvanger

Vul de transparante glasilium vaas met water door simpelweg de kurk met het buisje van de glazen vaas te halen. Zet de kurk en de buis daarna weer terug en plaats de bloem, tak of plant en plaats de vaas waar je wilt. Een ware blikvanger voor elke ruimte! Mooi in de living, kantoor ja waar eigenlijk niet?

Glazen vaas in twee uitvoeringen en vijf maten


Voor iedereen is er wel een passende maat Glasilium vaas :-)
De glasilium vazen zijn er in 5 maten en in twee kleur stellingen van kleur kurk + buis.

Uitgevoerd in transparant glas met zwarte kurk en buis óf een transparant glazen bol vaas met naturel kleurige kurk en copper kleur buis. De maten: D65 x H110mm - D85  x H135mm - D120 x H145mm - D200  x  H300mm en de grootste D380 x H560mm

Creëer je eigen natuur in huis

Met een Glasilium vaas kan je meer ontdekken met en over de natuur. Bouw een landschap binnenin de vaas, of ga verder dan de vaas en laat de items binnenin groeien. Er zijn veel manieren om Glasilium te gebruiken. Het uitvoering is aan jou. Op de foto’s worden al wat mogelijkheden geshowd.

Onderhoud glasilium vaas

Koper krijgt na verloop van tijd een mooi patina. Afhankelijk van de omgeving verandert de kleur op natuurlijke wijze. De koperen steel / buis kan je polijsten met een vochtige zachte doek en koperpoets. Het glas moet apart met de hand worden gewassen in lauw water en zorgvuldig worden afgespoeld en gedroogd. Niet wassen in de vaatwasser. Als er kalk of plak op het glas verschijnt, giet dan een beetje citroenzuur of citroensap in de vaas en buis en was het. Je kunt de kalk ook verwijderen als je een beetje rijst en citroenzuur doet en de vaas schudt. Spoel af met warm water.

Veel plezier alvast van de Scandinavia Form Glasilium vaas!

Lees meer

Vaas Consilium terracotta Ø15cm

De handgemaakte porseleinen vaas Consilium Ø15cm in mat terracotta van Scandinavia Form is een blikvanger. Maak je eigen stilleven met een enkele bloem, gras, tak of blad of combineer meerdere (kleuren) vaasjes en bloemen tot een bijzonder geheel.
€32,50 €25,00

Vaas Consilium groen Ø15cm

Vaas Consilium Ø15cm in bos groen met koper kleurige hals van Scandinavia Form uit Zweden is een blikvanger. Prachtig met een enkele bloem, tak of blad erin, zowel solitair als in een vazen groep op een dienblad te plaatsen. Gaaf zijn ze hé?
€32,50 €25,00

Glasilium Vaas XXL zwart Ø38 x H56cm

W-O-W wat een blikvanger de transparant glazen vaas XXL Glasilium Ø38cm van Scandinaviaform uit Zweden. Een zwarte steel ( buis ) en een zwarte kurk als detail. Prachtig met een enkele grote bloem of tak . Just Nordic design die zijn weergave niet kent.
€319,00 €209,00

Calidum Kaarsen set in 4 kleuren

In een handomdraai tover je dmv de kaarsen set Calidum de Consilium vaas van Skandinavia Form om naar een te gekke kandelaar, hoe leuk is dat? Speciaal ontworpen kaarsen -H29cm- voor in de Conslium vaas, in set van 2 stuks op plantaardige sterine basis.

Vaas Consilium wit Ø15cm

De handgemaakte keramiek vaas Consilium grijs van Scandinavia Form uit Zweden is 15cm in doorsnede en loopt taps toe naar de koperen buis, waar de bloem in wordt geplaatst. Een unieke blikvanger met een enkele bloem of tak erin, Gaaf zijn ze hé?

Glasilium Vaas zwart Ø12cm

De transparant glazen bol vaas Glasilium Ø12cm van Scandinavia form uit Zweden is afgewerkt met een zwarte steel ( buis ) en kurk. Prachtig om een enkele bloem, grasstro, tak of blad in te stijlen. Just Nordic design die zijn weergave niet kent.

Glasilium Vaas zwart Ø85

De transparant glazen bol vaas Glasilium Ø85 van Scandinavia form uit Zweden is afgewerkt met een zwarte steel ( buis ) en een zwarte kurk. Prachtig om een enkele bloem of tak in te stijlen. Just Nordic design die zijn weergave niet kent.

Consilium vaas grijs Ø15cm

Consilium grijze keramiek vaas van Scandinavia Form uit Zweden, 15cm in doorsnede en loopt taps toe naar de koperen buis. Prachtig met een enkele bloem of blad erin, zowel solitair als in groep met vazen uit de Scandinavia Form collectie. Gaaf zijn ze hé

Vaas Glasilium zwart Ø20cm

WOW – Zo gaaf de transparant glazen Glasilium bol vaas Ø20cm van Scandinavia form uit Zweden. De vaas heeft zwarte details als steel ( buis ) en kurk. Prachtig om een enkele bloem, grasstro, tak of blad in te stijlen. Uniek Nordic design .

Glasilium Vaas zwart - Ø65mm

De transparant glazen bol vaas Glasilium Ø65mm van Scandinavia form uit Zweden is afgewerkt met een zwarte steel ( buis ) en kurk. Prachtig om een enkele bloem, grasstro, tak of blad in te stijlen. Just Nordic design die zijn weergave niet kent.