Lindform

Vaasje Bari large grijs streepje H10cm

Fraai is het Lindform Bari large vaasje -H10cm-met een onregelmatig subtiel grijs streepje erop, een favoriet in de collectie en super leuk om mee te mixen met andere Lindform vaasjes. Handmade in porseleinklei & geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Bari M Blue Dots H7,5cm

Vrolijk dit Lindform vaasje Bari medium met de blue dots erop –H7,5cm- een favoriet in de collectie en super leuk om mee te mixen met andere Lindform vaasjes. Handmade in porseleinklei & geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje.

BARI vaasje SandWhite Light Deep line H6cm

Een unieke vorm heeft dit Lindform vaasje BARI SandWhite Light Deep line -H6cm- De fraaie Deep Line wordt er handmatig op aangebracht. Lindform vaasjes zijn enorm geliefd en mooi om mee te mixen. Handmade in porseleinklei & geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Flower bud Freckless melange H6cm

Van het Zweedse merk Lindform is dit mooie vaasje Flower Bud in Freckles melange decoratie Lindform vaasjes zijn eindeloos mooi zowel om te zien als ook om mee te stylen. Hand made in hoge kwaliteit porselein klei. Maat H6cm. Mix & match is het motto!

Vaasje Kobe geel H9,5cm

Een geliefd model is dit Lindform vaasje KOBE in yellow– H9,5cm. De subtiele gele streepjes zijn handmatig op een offwhite basis gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design & hand made. Mooi om solitair neer te zetten of fraai gecombineerd in een groep vaasjes.

Bari vaasje Sand small H6cm

Lindform vaasje Bari Sand –H6cm- heeft een mooie matte structuur in heel fijn subtiel zandkorrelig lichte zand kleur. Bari vaasjes zijn enorm geliefd en mooi om mee te mixen. Handmade in porseleinklei & geglazuurd aan de binnenzijde. Uniek Zweeds design.

Vaasje Athen Small Brown Dots H10cm

Zo leuk en vrolijk het Lindform vaasje Athen met Brown Dots design. Streepjes van allemaal bruine dots -stipjes- in rij op een off white basis. Handgemaakt van hoge kwaliteit porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Trendy in elk interieur.

Vaas Relief Astrid - Groen H24cm

Prachtige Lindform vaas RELIEF ASTRID, een uniek Zweeds design met Oosterse invloeden. Duurzaam handgemaakt in warm groene kleur, een prachtige blikvanger van 24 cm hoog en hand made in hoge kwaliteit porselein klei. Wij zijn verliefd en jij?

Vaas Bari XXL – Grey Blue H18cm

De nieuwe kleur Grey Blue heeft deze Lindform vaas Bari XXL, wij zijn fan! De vaas is 18cm hoog. Alle Lindform vazen zijn handgemaakt van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje.

Vaasje Bari medium Freckles melange H7,5cm

Het Lindform Bari vaasje medium -H7,5cm- met Freckles melange decor is een favoriet in de collectie en super leuk om mee te mixen met andere Lindform vaasjes. Handmade in porseleinklei & geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje.

Vaas Bari XL – Cream Wit H14cm

Zo gaaf de nieuwe Lindform vaas Bari XL in gebroken mat witte kleur, wij zijn fan! De vaas is 14cm hoog. Alle Lindform vazen zijn handgemaakt van porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje.

Ebba vaasje Freckless Melange H11cm

Een prachtige sierlijke vorm heeft het Lindform EBBA vaasje H 11cm in Freckless Melange. Het vaasje is handgemaakt, dus uniek en van hoge kwaliteit! Mooi in alle eenvoud mét én zonder bloem! Matte afwerking buitenzijde - binnenzijde geglazuurd.

Vaasje Asti Small Wit - H6cm

Een mooie organische vorm heeft het Lindform vaasje Asti small wit -H6cm- Het vaasje is handgemaakt uit duurzaam porseleinklei. Het vaasje heeft een mooie “ruwe” structuur en is mat wit van kleur. Fraai duurzaam Scandinavisch design uit Zweden.

Vaasje Bottle grijs H11cm

Het Lindform vaasje Bottle met een subtiel grijs streepje is gewoon super – eenvoudig qua design maar rijk in uitstraling! Handmade van hoge kwaliteit porseleinklei. Trendy en stijlvol met een enkele bloem… gewoon lekker basic. Hoog 11cm.

Vaasje Kobe Grijs H9,5cm

Prachtig van vorm is dit Lindform vaasje KOBE grijs – H9,5cm. De subtiele grijze streepjes zijn handmatig erop gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design & hand made . Mooi om solitair neer te zetten of fraai gecombineerd in een groep vaasjes.

Vaas Kyoto Sand White Deep Line H21cm

De prachtige Lindform KYOTO vaas in sand white deep line design is handgemaakt keramiek. Geïnspireerd door de Scandinavische natuur, met organische tint en simplistische vorm in off wit met diepere groeven, matte afwerking en een geglazuurde binnenkant.

Vaasje Bottle Sandlight H11cm

Super leuk Lindform vaasje Bottle Sandlight – eenvoudig qua design maar rijk in uitstraling! Handmade van hoge kwaliteit porseleinklei. Stijlvol met een enkele bloem of zónder… gewoon lekker basic, mooi zoals het Bottle vaasje -H11cm- gewoon is.

Vaasje Kobe SandWhite Stone Stripe H9.5cm

Een geliefd model is dit Lindform vaasje KOBE – H9,5cm. De fraaie Stone Stripe decor is handmatig op een SandWhite basis gedecoreerd. Duurzaam Zweeds design & hand made. Mooi om solitair neer te zetten of fraai gecombineerd in een groep vaasjes.

FlowerSeed vaasje SandGrey H11cm

Prachtige dit Lindform FLOWERSEED vaasje in Sand Grey H 11cm. Het vaasje is handgemaakt van hoge kwaliteit! Een Lindform FlowerSeed vaasje is mooi organisch qua vorm, prachtig mét én zonder bloem! Matte afwerking buitenzijde de binnenzijde is geglazuurd.

Bari vaasje M StoneStripe grey

Het Lindform vaasje Bari StoneStripe grey rough –H7.5cm- heeft mooie dessin van diepere aangebrachte groeven die lichter oplichten. Bari vaasjes zijn enorm geliefd en mooi om mee te mixen. Handmade in porseleinklei & geglazuurd aan de binnenzijde.

Vaasje Bari M Green melange H7,5cm

Het Lindform Bari vaasje in Green melange -medium H7,5cm- is een favoriet in de collectie en super leuk om mee te mixen met andere Lindform vaasjes. Handmade in porseleinklei & geglazuurd aan de binnenzijde. Zweeds design met een oosters tintje.

Vaasje Kobe Wit H9,5cm

Lindform KOBE vaasje in wit – H9,5cm- fraaie peer vorm qua design. Handgemaakt uit porseleinklei. Prachtig met een enkel bloemetje erin of gewoon zonder, mooi als solitair of in een groepje. Duurzaam Zweeds design met oosterse invloeden.

Vaas Athen Stone Stripe H10cm

Lindform vaasje Athen Stone Stripe, hoog 10cm. Handgemaakt van hoge kwaliteit porseleinklei en geglazuurd aan de binnenzijde en aan de buitenzijde mat met een mooi Stone stripe patroon. Prachtig met een enkel takje of bloem. Uniek en duurzaam!

Bari vaasje Stonestripe Sand white H6cm

Een mooie ronde vorm heeft dit Lindform vaasje BARI sand white stonestripe rough -H6cm- De stone stripe decoratie wordt er handmatig op aangebracht. Lindform vaasjes zijn enorm geliefd en mooi om mee te mixen. Handmade en de binnenzijde is geglazuurd..