Kay Bojesen

Love Birds - set houten vogels

De Kay Bojesen LOVEBIRDS zijn zowat net zo populair als het houten aapje van deze Deense designer. Een prachtig designaccessoire dat je nooit meer weg doet en je doorgeeft aan volgende generaties. Wordt vaak gegeven als huwelijkcadeau of bij samenwonen.

Monkey small H19cm

Wie kent nu niet het houten aapje van Kay Bojesen? Een Danish design classic uit 1951. Geliefd bij jong en oud en net zo bewegelijk als zijn levende vrienden. Leuk & stoer in elk interieur, hangend, zittend, slingerend, rechtop of ondersteboven :-)

Monkey mini H10cm

Het houten aapje van Kay Bojesen, wie kent die nu niet? Een Danish design classic uit 1951. Dit is de kleinere versie ervan, namelijk 10cm hoog en net zo bewegelijk! Een design cadeau voor zowel jong als ouder, één die generaties lang mee gaat!

Sedan Automobiel Large

Het originele ontwerp van de Sedan automobiel by Kay Bojesen is uit 1937. Nog steeds wordt de Sedan gemaakt van prachtig, onbehandeld eikenhout en de auto is 27 cm lang, met aerodynamische lijnen die doen denken aan de auto van een echte super hero.

Hippo Zwart - nijlpaard

Deze Hippo Zwart is het broertje van de Hippo naturel oak Nijlpaard -1955- van Danish designer Kay Bojesen. Het verschil is dat Hippo Zwart is beschilderd met schoolbordverf. Een prachtig design classic en een fraai accessoire op de werkplek of op tafel.

HIPPO Nijlpaard oak

Stoere Hippo een houten naturel oak Nijlpaard van de Deense designer Kay Bojesen, uit 1955. Een prachtig design classic een fraai accessoire op de werkplek of tafel. Hippo is ook super leuk als pennen of potloodhouder (wordt met potlood geleverd)!

Limousine Large oak

De Limousine large is het design van het Deense merk Kay Bojesen. Gemaakt van duurzaam fsc blank eikenhout. Het dak van deze limousine kan er bijvoorbeeld af, net zoals bij de echte varianten uit 1930 en 1940, dat is rondrijden in stijl :-)