Hoptimist

Woody Bimble L Raw Oak

Hoptimist Bimble large in raw oak- zoals de designer Gustav Ehrenreich het aanvankelijk al wilde in de 60-er jaren. Nu gerealiseerd en nog steeds hand gemaakt in Denemarken. Hoptimist Bimble - een schalks lachend meisje waar je vrolijk van wordt.

IQ Bumble small oak

Leuk om cadeau te geven deze Hoptimist IQ Bumble small in eikenhout – met het behalen van een examen, het leren lezen of misschien gewoon als een dikke pluim voor een goed cijfer. Bij de Hoptimist draait alles om glimlachen! Wij zijn fan!

Fly Bird raw oak

Van het Deense merk Hoptimist de cute Fly Bird in raw oak H13,5cm. Bij Hoptimist draait alles om glimlachen! Geef iemand een Hoptimist en ervaar de vreugde van het geven, het idee achter de Hoptimist is vreugde en een glimlach verspreiden.... en gelukt?

IQ Bimble small oak

Leuk om cadeau te geven deze Hoptimist IQ Bimble small in eikenhout – bv met het behalen van een examen, het leren lezen of misschien gewoon als een dikke pluim voor een goed cijfer. Bij de Hoptimist draait alles om glimlachen! Wij zijn fan!

DOG small eiken

Super cute is de Hoptimist Dog in naturel eiken én met leren flaporen. Ontworpen in de geest van Gustav Ehrenreich de maker van de Hoptimist uit Denemarken. Super leuk om te hebben maar zeker ook om cadeau te geven zeker voor elke hondenliefhebber.

Woody Bumble Small Smoked Oak

Vrolijke Hoptimist Bumble Small in smoked oak – Bumble is degene die er zo geamuseerd en slim uitziet met zijn alerte ogen! Bij de Hoptimist draait alles om glimlachen! Geef een Hoptimist en ervaar de vreugde van het geven. Wij zijn fan!

Woody Bumble S - Black Oak H7cm

Hoptimist Bumble small in black oak - dat is de Hoptimist die er geamuseerd en slim uitziet met zijn alerte ogen! Bij de Hoptimist draait alles om glimlachen! Geef iemand een Hoptimist en ervaar de vreugde van het geven. Wij zijn fan!

Reindeer Bimble large H19cm oak

Hoptimist Reindeer Bimble large H19cm- naturel eikenhout is een vrolijk X-mas cadeau welke een glimlach te voor schijn tovert bij de ontvanger. Bij de Hoptimist draait alles om de glimlach! Geef een Hoptimist en ervaar de vreugde van het geven.

Woody Bimble Medium Black H10cm

De cute Bimble Hoptimist in black smoked oak- zoals de designer Gustav Ehrenreich het aanvankelijk al voor ogen had in de 60-er jaren. Nu gerealiseerd en nog steeds hand gemaakt. Hoptimist Bimble H10cm een schalks lachend meisje waar je vrolijk van wordt

Woody Bimble Small Raw Oak

De kleinste Bimble Hoptimist in raw oak- zoals de designer Gustav Ehrenreich het aanvankelijk al voor ogen had in de 60-er jaren. Nu gerealiseerd en hand gemaakt in Denemarken. Hoptimist Bimble H7cm - een schalks lachend meisje waar je vrolijk van wordt.

Reindeer Bumble large oak H19cm

Hoptimist Reindeer Bumble H19cm in eiken is een vrolijke decoratie met de feestdagen. Het tovert een glimlach tevoorschijn bij de ontvanger. Bij de Hoptimist draait alles om glimlachen! Geef een Hoptimist en ervaar de vreugde van het geven. Wij zijn fan!

set Reindeer hanger 2 pcs H9,5cm

Unieke X-mas Hoptimist houten set van 2 Reindeer hangers. Een vrolijke noot in de kerstboom of aan een losse tak, de deurkruk of aan de kast knop, alles kan! Een mooie kerstdecoratie gemaakt om generaties mee te gaan. Geliefd bij zowel jong en oud.

Woody Bimble M smoked Oak

Vrolijke Hoptimist Bimble medium in smoked oak- zoals de designer Gustav Ehrenreich het aanvankelijk al wilde in de 60-er jaren. Dit is de reden waarom Lotte Steffensen de Woody Bimble opnieuw heeft ontworpen. Leuk is ze hé!

Snowman hangers set-2pcs Ø6cm

De 2 olijke witte snowman hangers van het Deense merk HOPTIMIST zijn vrolijke kerstballen die een leuke blikvanger zijn in de wintermaanden. Opgehangen aan een tak of aan het venster zijn de hangers net zo decoratief als op een feestelijk gedekte tafel.

Reindeer Bimble Small H9cm Oak

De kleinste Hoptimist als Reindeer Bimble in naturel eiken - zoals de designer Gustav Ehrenreich het aanvankelijk al voor ogen had in de 60-er jaren. Hoptimist Reindeer Bimble H9cm - een schalks lachend rendier “meisje” waar je vrolijk van wordt.

Angel Bumble 7,5cm

Zo tof deze Hoptimist Angel Bumble in naturel oak - de vrolijke Hoptimist met zijn alerte ogen! Een krans om zijn hoofd en fraaie vleugels. Bij de Hoptimist draait alles om glimlachen! Geef een Hoptimist cadeau en ervaar de vreugde van het geven.

Santa hanger set 2 pcs H8cm

Een X-mas Santa Hoptimist set van 2 unieke kerstman hangers. Een vrolijke noot in de kerstboom of aan een losse tak, de deurkruk of aan de kast knop, alles kan! Een mooie kerstdecoratie gemaakt om generaties mee te gaan. Geliefd bij zowel jong en oud.

houten Reindeer hanger set 2 pcs H13,5cm

Zo leuk deze X-mas Hoptimist set van 2 houten Reindeer hangers. Een vrolijke noot in de kerstboom of aan een losse tak, de deurkruk of aan de kast knop, alles kan! Een mooie kerstdecoratie gemaakt om generaties mee te gaan. Geliefd bij zowel jong en oud.

Reindeer Bumble small H9cm

Hoptimist Reindeer Bumble Small in eikenhout een vrolijk X-mas cadeau welke een glimlach te voor schijn tovert bij de ontvanger. Bij de Hoptimist draait alles om glimlachen! Geef een Hoptimist en ervaar de vreugde van het geven. Wij zijn fan!

Angel Bimble H7,3cm -oak

Hoe leuk is deze Angel Bimble wel niet? De geliefde vrolijke Hoptimist uit Denemarken als een schalks lachend engeltje in naturel eiken met aura en vleugels. Angel Bimble is 7,3cm hoog en super leuk om cadeau te geven aan een ander of aan jezelf!