Funky Doris

Plaid DORIS blauw 130x170cm

Hoe vrolijk is het bloemen design op dit Funky Doris plaid DORIS in blauw naturel wel niet? Een jacquard gebreid plaid in een superzachte geborstelde eco-tex katoen kwaliteit. Het design is omkeerbaar, met een andere achterkant en voorkant. Maat 130x170c

Plaid Alf rood – organic cotton

Het design van dit mooie Funky Doris plaid ALF rood is geïnspireerd door de '60-er jaren met zijn grafische vormen en fraaie kleuren. Plaid Alf is dubbel gebreid in zacht organic cotton in de kleuren mix: Rood, roze khaki naturel en zalm. Maat 130x170cm.

Plaid OLIVER blauw - organic cotton

Plaid OLIVER van Funky Doris is fraai Noors design met een gave vintage look. Jacquard gebreid in 100% organic cotton in een mix blauw, naturel, beige en zee blauw. Een design van Gerthe & Tove– dames met een scherp oog voor detail, patroon en design!

Plaid Alvin groen - organic cotton

Plaid Alvin van Funky Doris is fraai Noors design met een lichte vintage look. Jacquard gebreid in 100% organic cotton in een mix van o.a. roze, naturel beige en meer. Een design Gerthe & Tove– dames met een scherp oog voor detail, patroon en design!
€115,00 €75,00

Kussenhoes MONA Blue 48x48cm

Nieuw is het gave MONA design kussenhoes van het Noorse merk Funky Doris. Dit design kussenhoes Mona heeft een geometrisch ontwerp in twee tinten blauw dmv een prachtige punchnaald techniek. Gemaakt van 100% katoen en heerlijk zacht. Maat 48x48cm.

Plaid ANE Roze katoen 130x170cm

Het Funky Doris plaid ANE Roze is de perfecte combinatie van comfort en design een blikvanger. Het plaid heeft een geometrisch, kleurrijk patroon in een mix van roze, naturel, roest bruin, oker, beige en grijs dubbel gebreid in eco katoen Maat 170x130cm.
€115,00 €85,00

Plaid wol - Filip Melon 130x180cm

Het prachtige Funky Doris plaid Filip melon is dubbel geweven in de fijnste Scandinavische wol in een tijdloos diagonaal design patroon. Het wollen plaid heeft de perfecte combinatie van comfort en design. Maat 130x180cm met franjes aan de kopse zijden.

Kussenhoes SMILE blue 38 x58cm

SMILE… Zie ik daar al een glimlach bij jou komen? Ja dat is de naam van dit vrolijke blauwe rechthoekige kussenhoes van het Noorse merk Funky Doris.Het woord Smile is erop geborduurd dmv een prachtige punchnaald techniek geheel in 100% katoen Maat 38x58c

Plaid Todden beige cotton 130x170cm

Het tijdloos en stijlvol plaid Todden van Funky Doris is puur Noors design. Dubbel gebreid in super zachte biologische katoen in een prachtig strak grafisch patroon. Basis kleur is beige met contra kleur naturel / offwhite. Maat 130x170cm.

Plaid Ruth blauw katoen 130x170cm

Het Funky Doris prachtige katoenen plaid RUTH in blauw tinten is de perfecte combinatie van comfort en design. Het plaid heeft een geometrisch, kleurrijk patroon in een mix van diverse blauw tinten is dubbel gebreid in een zachte eco katoen. Maat 170x130c

Plaid OLIVER Roze - organic cotton

Plaid OLIVER Roze van Funky Doris is fraai Noors design met een gave vintage look. Jacquard gebreid in 100% organic cotton in een mix van kleuren: roze, pink, rood, naturel, beige en warm orange. Mooie maat 170x130cm in uniek Nordic design een blikvanger

Plaid Kamelia Purple 170x130cm

Het mooie Funky Doris OLIVIA plaid purple is de perfecte combinatie tussen comfort en design. Het plaid heeft een geometrisch, kleurrijk patroon, dubbel gebreid in zacht katoen in de kleurmix purple, offwhite, lila, blauw en grijs tinten. Maat 170x130cm.

Plaid Olivia Nature 170x130cm

Het Funky Doris OLIVIA plaid nature is de perfecte match tussen comfort en design. Het plaid heeft een geometrisch, tijdloos kleur patroon, is dubbel gebreid in zacht duurzaam eco katoen, mix van kleuren: naturel, bruin, beige en grijs. Maat 170x130cm.

Plaid Ruth rood 130x170cm - katoen

Het super mooie Funky Doris plaid RUTH in rood roze tinten is de perfecte combinatie van comfort en design. Het plaid heeft een geometrisch, kleurrijk patroon in een mix van diverse rood tinten én dubbel gebreid in een zachte eco katoen Maat 170x130cm.

Plaid Todden Warm Yellow 130x170cm

Het Funky Doris design plaid Todden is puur Noors design. Dubbel gebreid in super zachte biologische katoen in een prachtig grafisch patroon. Basis kleur is Yellow met contra zijde naturel kleur met aan de kopse kanten een groene bies. Maat 130x170cm.

Plaid wol – Filip Green130x180cm

Het tijdloze design Funky Doris plaid Filip green is dubbel geweven in de fijnste Scandinavische wol in een tof diagonaal design patroon. Het wollen plaid heeft de perfecte combinatie van comfort en design. Maat 130x180cm met franjes aan de kopse zijden.

Plaid Filip Yellow - wol 130x180cm

Het Funky Doris super warme plaid Filip yellow is dubbel geweven in de fijnste Scandinavische wol in een tijdloos diagonaal design patroon. Het wollen plaid heeft de perfecte combinatie van comfort en design. Maat 130x180cm met franjes aan de kopse zijden