Scandinavische posters van Deens design

Posters uit Scandinavië zijn hot, trendy en immens populair. Met een Scandinavische poster breng je in een handomdraai een fijne Nordic sfeer aan in je interieur. Posters zijn er in verschillende maten, kleuren en uitstraling. Van strak grafisch, als tekstposter of van een Scandinavische stad.

Speciale Scandinavische steden posters uniek bij Deense Dingen

Speciaal voor Deense Dingen heeft grafisch ontwerpster Rikke van Frk. Jensen Deko uit Copenhagen unieke steden posters ontworpen. Nordic steden posters in een strak grafisch vormgeving van belangrijke steden in Scandinavië als Indre Købnhavn, Helsinki, Göteborg, Oslo en Stockholm. Maar ook van Svendborg, een populair Deens stadje aan de zuidkant van Funen Denemarken, waar menig vakantieganger wel eens geweest is.

Poster culturele hoofdstad 2017

De poster van Århus op Jutland is erg geliefd. Dit jaar is Århus namelijk culturele hoofdstad van Europa. Zo’n mooie stad, er is van alles te beleven, musea, shopping, heerlijke restaurants, een haven, gewoon een aanrader! Maar jij bent er vast toch ook geweest? Dan heb jij vast mooie memories aan Århus en als je dan de poster aan de muur hangt, heb je altijd mooie herinneringen bij de hand!

Nordic twist

Wil je een Nordic twist geven aan je interieur maar niet je hele inrichting veranderen? Vaak is alleen toevoegen van een uniek item zoals een Scandinavische poster al genoeg om je kamer een hele nieuwe look te geven. Hang gewoon eens een paar posters als groep bij elkaar en je hebt een eyecatcher eerste klas! De posters passen in elke standaard maat wissellijst. Welke Scandinavische poster ga jij aan de muur hangen?

Lees meer