Flensted Mobiles - uniek Deens design

Of je nu een mobile in je huiskamer, kantoor, in een wachtruimte of op je werk hangt,  ze zetten je gedachten op nul en geven je tegelijk een relax gevoel. Mede door dat ze traag en galant door een klein zuchtje wind al in beweging gezet worden. Daar kan je gewoon uren naar kijken.

Puur en uniek Deens design mobiles van Flensted

De mobiles zijn gewoon betoverend om naar te kijken. Wij -Deense Dingen- zijn groot fan van de mooie handgemaakte mobiles van Flensted uit Denemarken. Betoverd zijn ze voor zowel jong als oud. Zeker ook voor [kleine] kinderen zijn ze geweldig, die willen de wereld nu eenmaal verkennen en houden van kleur en de bewegingen. Flensted mobiles  weet een innerlijke rust te creëren wanneer we kijken naar de sierlijke en bijna therapeutische kalme bewegingen van een mobile en uiteindelijk kom je zo vanzelf tot rust.

Mobiles van Deense top kwaliteit en made in Denmark

De mobiles komen uit de collectie van het Deens familiebedrijf Flensted, zij leveren alleen maar top kwaliteit  Zij werken samen met ongeveer 60 thuiswerkers die de mobiles in elkaar zetten en verpakken, dus echt Deens handwerk! Het design is van de hand van diverse familieleden van de Flensted familie.
Het design is tijdloos Deens en de mobiles passen overal in elk interieur en ze zijn  zeker niet alleen gemaakt voor kinderen :)

 

Lees meer