Magneetborden Fins design & hand made

Een Kotona design bord is een gecombineerde magneet- en memobord. De magneetborden zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, modellen en kleuren, ze hebben allemaal een 4 cm opgedikte stoere frame gemaakt van multiplex én zijn beschrijfbaar met een krijtbordstift. Functioneel Fins design.

Lees meer

Magneetbord Rond Zwart Ø50XD4cm

Kotona Disign - Handig functioneel Fins design Magneetbord rond en zwart van kleur. Het magneetbord heeft een doorsnede van 50cm en heeft een opgedikte multiplex rand van 4 cm wat een stoere uitstraling geeft. Kotona Design is Fins top design.

Vierkant Magneetbord zwart 50x50cm

Stoer & super praktisch vierkant zwart Magneetbord van Kotona design uit Finland. Handmade en uniek in Nederland bij ons in de kollectie. Ruime maat 50x50cm met opgedikte rand van 4 cm. Daar kan je heel wat aantekeningen en briefjes op kwijt!

Magneetbord Wit 50x50x4cm

Strak stoer wit vierkant magneetbord van Kotona design in de maat 50x50x4cm. Kotona Design is Fins top design, functioneel en lekker strak vormgegeven, zoals je dat van Finse ontwerpers verwacht. Scandinavisch design magneetbord die wil te toch hebben?

Magneetbord Rauha Zwart incl.7 magneten

Zwart Rauha magneetbord van KOTONA design Finland, special design van Heini Riitahuhta (Heini is keramiekkunstenaar voor Arabia Art-department Finland) De Rauha serie bestaat uit bloem vormige magneetborden en fascinerende uniek houten magneten.

Magneten set - Hout 4 stuks + krijtje

De HOUTEN magneten van Kotona design zitten in een set van vier magneten en een krijtje. Een van de magneten is tevens de krijtjes houder-magneet, het heeft daarvoor een speciale gat waar ook een krijtje in kan. Maat van 1 magneet: 4x3x1,

Magneetbord zwart marmer 50x50x4cm

Stoer vierkant magneetbord met zwart marmer print van Kotana design, handmade, strk en functioneel Fins design! Stoer met opgedikte houten rand, gaaf toch? De maat:50x50x4cm. Een trendy eye catcher in je interieur, op kantoor en super in de kinderkamer.

Magneetbord Blauw 50x50x4cm

Kotona Design is zo'n voorbeeld van op en top Fins design. Strak vormgegeven, zoals je dat van Finse ontwerpers verwacht. Dit Kobalt Blauwe magneetbord is handgemaakt in Finland meet 50x50cm en heeft een opgedikte houten rand van 4 cm lekker stoer!

Magneetbord Poeder rose 40x40x4cm

Dit poeder rose stoere Kotona magneetbord is een combinatie van magneetbord en schoolbord. Handmade, trendy functioneel Fins design. leeker stoer magneetbord vierkant 40x40cm met een opgedikt houten frame van 4cm, leuk in elk interieur.

Magneten set - Durat 4 stuks

Magneten set Durat van Kotona design is gemaakt van gerecycled kunststof materiaal. In elk Durat stukje wordt een gat geboord en daar wordt de magneet in gelijmd, handmade regio Finland! Een set bestaat uit 4 kunststof Durat magneten, assorti qua kleur.

Krijtstift ZIG Posterman Wit

Handig hoor! Met deze witte KRIJTSTIFT schrijf je heel gemakkelijk op een KOTONA design magneetbord en is ook gewoon weer net zo makkelijk te verwijderen met een licht vochtig doetje. Een onmisbare accessoir voor bij een magneetbord!

Eini set Magneten 7 stuks

Exclusief voor Kotona design heeft Heini Riitahuhta magneetborden én magneten ontworpen (Heini is keramiekkunstenaar Arabia Art-department Finland) Eén set Eini bloem magneten bestaat uit 7 magneten met verschillende motieven op de houten magneten.

Krijtstift ZIG Posterman Zwart

Met deze speciale zwarte krijtstift schrijf je heel gemakkelijk wat op een KOTONA design magneetbord en is ook gewoon weer net zo makkelijk te verwijderen met licht vochtig doetje. En voila, schoon is het magneetbord.. Handig toch?