Magneetborden Fins design

Een Kotona design bord is een gecombineerd magneet- en memobord. De magneetborden zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en kleuren, ze hebben allemaal een 4 cm opgedikte stoere frame gemaakt van naturel multiplex én zijn beschrijfbaar met een krijtbord stift.

Handmade Fins design

De magneetborden worden in Finland hand gemaakt en zijn van top kwaliteit. Zoals wij ook mogen verwachten van Fins design :-) Ook de Kotona houten magneetjes hebben wij in de collectie opgenomen net zoals de handige krijtstiften in zwart en wit. Samen vormen ze een mooi koppel, om veel en lang plezier van te hebben.

Waar ga jij het bord neerhangen?

Een Kotona magneetbord past in elk interieur. Van kinderkamer, keuken tot op kantoor. Handig voor kaartjes op te hangen en om even een boodschap op te schrijven. Maar wat denk je van een leuke quote van de week of de dag? Met een vochtige doek verwijder je deze weer in een handomdraai.
Met de bijgeleverde haakjes hang je het bord zo op aan de muur. Maar je kan hem natuurlijk ook neerzetten op een dressoir , bureau of aanrecht. 
Waar ga jij het magneetbord en/of noteboard voor gebruiken en ophangen of neerzetten?

Lees meer
Geen producten gevonden...