Plaids alpacawol - hypo-allergeen & fairtrade

De alpaca wollen plaids van Elvang Denmark zijn luxueus in uitstraling en van top kwaliteit, ze hebben een ruime maat en zijn een verrijking voor elk -Nordic style- interieur. De fijnste kwaliteit baby alpacawol wordt gebruikt voor het weven van deze super zachte alpaca plaids.

Alpacawol = hypo-allergeen

Plaids gemaakt van 100% alpacawol zijn hypo-allergeen, het stofje wat een allergie kan veroorzaken zit namelijk in schapenwol en vind je niet in alpacawol. Dus geen kriebel, jeuk of rode uitslag met deze prachtige 100% alpaca plaids! Heerlijk toch? dat schept mogelijkheden om toch een lekker warm wollen plaid in huis te halen.

Superior plaids

Wij hebben de Superior & Vulcanic serie van Elvang Denmark in de webshop. Een tijdloos design plaid, welke super zacht, heerlijk lekker warm en licht in gewicht is, maar 600gram en hebben een ruime maat. Plaids brengen sfeer en warmte in huis, maar zijn ook prettig om te hebben voor een frisse zomeravond. De zuiver wollen alpaca plaids Superior van Elvang Denmark worden fair trade geproduceerd van de allerfijnste 100% baby alpacawol. Om jaren plezier van te hebben.

Bij Deensedingen.nl worden alle Elvang Demark plaids geleverd in geschenk box en gratis feestelijk voor je ingepakt. Geen verzendkosten in Nederland en uit voorraad leverbaar, vandaag vóór 16.00uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Lees meer