• Lina Johansson Plaid Fade Sand - Scandinavian wool
  • Lina Johansson Plaid Fade Sand - Scandinavian wool
  • Lina Johansson Plaid Fade Sand - Scandinavian wool
  • Lina Johansson Plaid Fade Sand - Scandinavian wool
  • Lina Johansson Plaid Fade Sand - Scandinavian wool

Lina Johansson Plaid Fade Sand - Scandinavian wool

Het design van dit prachtige plaid FADE Rouge van Lina Johansson is eenvoudig maar een wel een prachtig design, een mooi driekleurenverloop van donker grijs via sand [ecru] naar off white. Maat van dit 100% wollen plaid is 130x190cm + franjes.
Levertijd:
Voor 15:00 besteld is morgen in huis
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€134,00
Incl. btw

Wollen design plaid Fade sand

Het oogt misschien simpel het design van Fade plaid sand is wel een maar zeer aansprekend design van Lina Johansson uit Zweden. Maar het is super zacht en super mooi om te zien. Door zijn overlopende kleuren van antraciet via zacht sand - ecru naar off white een aanwinst in elk interieur. Het plaid is dubbel geweven uit 100% zachte Scandinavische wol, doordat de wol geborsteld is voelt het plaid super zacht en is het plaid wat dikker maar het heeft het een hoog knuffel gehalte. Het plaid is 130x190cm groot en heeft aan de uiteinde een mooie franje afwerking, mooi in de living maar ook over het voeteneind van het bed. Of buiten op het terras op een koelere zomeravond.

Scandinavisch design plaid

Het mooie overlopende kleuren patroon van dit wollen FADE plaid maakt dit plaid geliefd bij een ieder. Het plaid is omkeerbaar ontworpen, met een kleurenschema en een patroon dat van de ene naar de andere kant verandert. Met andere woorden: twee plaids in één, hoe fijn is dat?

Modern, Scandinavisch en fantastisch mooi 

De ontwerpen van de Zweedse Lina Johansson weerspiegelen een modern, licht Scandinavisch esthetiek met grillige wendingen, ze streeft ernaar om prachtige items te creëren die bijdragen aan unieke, gezellige huizen. Het bedrijf is opgericht in 2012 en is sindsdien internationaal uitgebreid.

Ik wil dat mensen mijn textiel gebruiken en ervan genieten - het is niet alleen decoratie, het is ook praktisch en nuttig. Er moet op een kleed gelopen, gekropen en gedanst kunnen worden en een plaid is om onder te kruipen en om mee geknuffeld te worden”,
- Lina Johansson

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen