Handige opbergers, uniek & stoer Scandinavisch design !

Trendy opbergers? We verzamelen wat af in ons leven; tijdschriften, make-up spullen, speelgoed, pennen & potloden, kettingen en oorbellen en nog veel meer, wie herkent dit niet? Maar al die spulletjes moeten ook weer een mooi plekje krijgen in huis. Voor alles wat niet in een kast, achter deuren wordt weggestopt, zijn er diverse Nordic manieren van opbergen. Van opbergboxen, tijdschriftenrekken tot opbergzakken. 

Scandinaviërs groots in opberg oplossingen!

Scandinaviërs wonen vaak niet groot, vaak in kleinere appartementen zeker in de de grote steden, zoals Stockholm, Kopenhagen of Göteborg, je hebt dat vast weleens gelezen in de mooie reportage's in de diverse woonbladen. De Nordic's zijn een kei om allerlei opberg oplossingen te bedenken en te gebruiken, hun huizen staan er vol mee! Van opbergboxen, opbergzakken, manden, boxen groot en klein. Gemaakt van hout, kunststof, metaal tot papier.  Ze zijn groots in oplossingen te bedenken om spullen op te bergen maar wel altijd zo dat de "opberger" er altijd stylish, eigentijds en trendy uitziet.

Van stylish tot functioneel en duurzaam

Zoek je dus opbergers van trendy Scandinavisch design, webshop DeenseDingen.nl heeft opbergers voor de woonkamer, de keuken, je werkplek, de hal of voor de kinderkamer, maar ook voor in de garage, de badkamer of voor op kantoor, waar je ze ook maar nodig hebt, wij hebben ze in huis!
Van tijdschriftenrekken, personal mak-up boxen tot opvouwbare opbergzakken, houten boxjes, tray's en nog veel meer!

De opbergers in de webshop zijn alle van unieke Scandinavische merken zoals OYOY Living Design, Nomess Copenhagen, Skagerak Denmark, Lind DNA, Malling Living, We Design en Neon Living. Elk merk heeft zo zijn eigen unieke Nordic style, gemaakt van duurzaam fsc eiken tot functioneel kunststof of in kurk, sisal, leer en of metaal.

Lees meer