Skandinavisk Scandinavische Geurkaarsen & Diffusers

SKANDINAVISK is opgericht door twee Engelse mannen, Shaun en Gerry, die  ruim 15 jaar geleden inmiddels het mooie Denemarken aandeden. Ze werden beiden verliefd op twee blonde Scandinavische meisjes en de heren zijn nooit meer uit Scandinavië vertrokken! Eenmaal geëmigreerd, groeide ook de liefde voor het Scandinavische landschap en de manier van leven.

Geurkaarsen super hygge!

Omdat ze in Scandinavië veel gebruik maken van kaarsen [het ultieme “hygge” gevoel] deelt men de liefde voor hun nieuwe omgeving graag middels geurkaarsen en geurstokjes met die specifieke Nordic geuren. Geïnspireerd op de omgeving van het Scandinavische landschap heeft iedere kaars en diffuser zijn eigen unieke geur.

Geuren uit de Scandinavische natuur

De geurkaarsen en diffusers van Skandinavisk laten je huis heerlijk ruiken. De geurkaarsen worden gemaakt van FSC-gecertificeerd plantaardige was met daarin een 100% katoenen lont. De was wordt met de hand in een gedecoreerd glas gegoten. Elke geur heeft zijn eigen kleur glas en naam. Is de kaars opgebrand dan kan je het glas gebruiken voor decoratieve doeleinden, zo komt de Scandinavische functionaliteit en design weer te samen.

Parfum zonder alcohol - heerlijk geurend

De Skandinavisk geurstokjes of diffusers hebben allen een Scandinavische mix van buiten geuren; naaldbossen, watervallen, de Noorse fjorden, heerlijke vruchten van wilde bessen, zwarte bessen en frambozen... elke geur zijn eigen specifieke samenstelling. Altijd een diffuser met een zacht geurende parfum zonder alcohol, gegoten in een gedecoreerd glas met een inhoud van 200ml deze geeft voor ongeveer 3 maanden een heerlijke geur af. 
Voor een optimaal gebruik van de geurstokjes, draai de stokjes iedere week even om in de houder. Hoe meer stokjes je tegelijk gebruikt, hoe intenser is de geur.
Skandinavisk is een design merk uit Denmark, maar assembled in France.

Lees meer
Geen producten gevonden...