Simon Key Bertman plaids katoen & handgeweven

Prachtige handgeweven katoenen plaids van Simon Key Bertman in stoere grafische patronen een lust voor het oog en heerlijk om te hebben. Simon Key Bertman -art & textiel kunstenaar- is woonachtig in Stockholm, werkt zowel nationaal als internationaal. Met een scherp oog voor patroon, textuur en kleur heeft zijn werk in de afgelopen jaren aanzienlijke erkenning gekregen.

Handgeweven biologisch katoenen plaids

Simon Key Bertman maakt hoogwaardige 100% organic cotton plaids voor dagelijks gebruik. Zijn werk: handgeweven textiel in de vorm van plaids in dymamische wiskundige patronen met een fascinerend spel van vorm en kleur. De kleuren worden volgens een grafisch patroon geweven en vouw je het plaid op dan heb je elke keer weer een ander kleur effect, zo ontzettend gaaf!

Prachtige plaids om mee te stylen in huis

De producten van Simon Key Bertman zijn niet alleen mooi om in huis te hebben, maar ze zijn ook nog eens functioneel. Een bank ziet er bijvoorbeeld anders en uitnodigend uit met een plaid. Tegelijkertijd zorgt een plaid ervoor dat je deze kan omslaan als het frisser is. Maar doordat de plaids zoveel mooie effecten kan geven een echte must have waar je heel lang plezier van hebt.

DeenseDingen.nl heeft de plaids van het label Simon Key Bertman Sweden exclusief als verkooppunt in Nederland!

Lees meer